Speltips: Bundesliga omgång 15

Tjena,

Denna veckan är nog den sämsta hittills i år utan att gräva för djupt i statistiken. Det har ofta skiljt två bollar från jackpott och istället slutat i fiasko. Under de bättre perioderna har det vart tvärtom. Det är den världen vi lever i som kallas betting. Vissa perioder bättre och vissa sämre. Så länge resultaten visar grönt över längre tid så är det inget att hänga upp sig över.

Idag avslutas veckan med Bundesliga. Imorgon är det en Challenger måndag-tisdag. Vi har även spel i franska Pro A på tisdag för att sedan avsluta veckan med en ytterligare en Bundesligaomgång. En rätt stillsam vecka i bordtennisen med andra ord.

-

Bundesliga

Benedikt Duda vs Stefan Fegerl

Spel: Stefan Fegerl @ 1.80

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 15.00

5:e placerade Bergneustadt tar idag emot giganten Dusseldorf på hemmaplan. Hemmaplansfördelen kan dock diskuteras här då Neustadt har den lägsta publiksifffran av alla lag i ligan. De har ett snitt på 125 åskådare per match vilket kan jämföras med Dusseldorf som har 915. Kanske att folket kan samlas här när laget tar emot förstaplacerade Dusseldorf?

Vi är nu alltså inne i den 15:e omgången av 18 och det börjar brännas kring slutspelsplatserna. De fyra första kvalificerar sig till slutspelet och Bergneustadt är alltså just nu 5:a.

Personligen så tror jag att de får svårt att ta sig dit då motståndarna framför känns allt för starka. Detta skriver jag dock utan att ha koll på resten av spelschemat. Denna matchen får dock ses som livsviktig för Neustadt men jag har svårt att se dem vinna över Dusseldorf.

Dusseldorf var i farten tidigare i veckan, då i Champions League. Då vann man på bortplan mot det franska laget Pontoise. I den match var Fegerl först ut mot Freitas. På förhand så var detta en väldigt viktig match för Freitas och Pontoise. Freitas är ankare i laget och var nästan tvungen att ta två matcher här för att skapa någon form av spänning. Fegerl presterade dock fantastisk bordtennis och lyckades slå Freitas med 3-2. Fegerl imponerade väldigt med sitt sjuka backhandspel och lyckades där slå ut Freitas. Hans svepande backhandrullningar på en del av Freitas servar var magiska att beskåda. Efter det så levererade Boll och Karlsson var sin seger och Dusseldorf kunde därför vinna med 0-3 och har skapat sig ett guldläge inför returen på hemmaplan.

På grund av de ovanstående raderna så väljer jag att förlita mig på Fegerl här. Han ser ut att vara i strålande form och nerverna som ibland kan komma fram hos honom ser i nuläget som bortblåsta ut. Freitas är en av de bästa spelarna i världen i jämna lägen men här lyckades alltså Fegerl vara den kyligare av dem två. Jag tror segern över Freitas gav en riktig självförtroendeboost för Fegerl och idag lär han bara ånga på.

Motståndare idag är Duda från Tyskland. Han har 10-11 i kvot i Bundesliga denna säsongen. Jag tycker han blandar och ger mycket både internationellt och i ligan. Har till exempel förlorat mot Walker för att sedan slå japanen Muramatsu. Han visar ingen lysande form och det gör att jag definitivt tror på Fegerl här. Hela Dusseldorf andas optimism och jag tror att de vägrar åka hem med en förlust i denna matchen.

Dusseldorf roterar friskt i laguppställningarna och antagligen ställer de över Boll här som fortsatt brottas med lite skador. Antagligen spelar man Fegerl,Karlsson och Källberg här. Som vanligt är det bara att hoppas att Duda och Fegerl ställs mot varandra och sedan jobbar vi in matchen med en kopp kaffe till trefikat!

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt