Speltips: Hammarby IF - IFK Kristianstad

Full fart imorgon med hela 5 matcher från Handbollsligan, rek på Lugi är redan ute och här nedan kommer en 2:a.

Handbollsligan

Hammarby IF - IFK Kristianstad, spelstopp 8/3 19:00

Hammarby har fått fart på spelet i de sista matcherna, vinst borta mot Skövde och sedan en trygg seger hemma mot IFK Ystad. Den stora nyckeln är att försvar men framförallt målvaktsspelet har varit extremt med Bajens standard. Man ligger just nu nästsist men har lyckats skapa sig ett 3 poängsförsprång ner till IFK Ystad och har dessutom 1 match mindre spelad. Senast hemma mot just IFK Ystad så hade bajensupportrarna mobiliserat och om inte minnet sviker så var det i runda slängar 1500 på plats, både spelar och tränare Kalle Matsson betonade vikten av att ha ett stort hemmastöd och helt ärligt så kan man slå vilket lag som helst när Eriksdal kokar, något Kristianstad har stenkoll på då Hammarby just har vunnit de 3 senaste hemmamatcherna mot IFK.

Kristianstad slog senaste inga mindre än de regerande Champions League mästarna Kielce med 29-25 på hemmaplan, vilket innebär att ett avancemang fortfarande är möjligt och då blir givetvis den sista matchen i gruppspelet borta mot Vardar extremt viktig, en match som spelas på söndag. Fokuset kommer givetvis att vara lite delat men det lär inte bli någon underskattning här då man som sagt kan sin historia om 3 raka förluster i Stockholm, däremot så har det varit mycket skador på sistone, bland annat så har Olafur och Stig Tore Moen varit borta vilket innebär att det redan tuffa spelschemat blivit ännu tuffare. Jag räknar med att Simic får vila och Leo Larsson får börja i mål, just Simic stod för en fullkomligt makalös insats mot Kielce och detta är ett stort minus för gästerna. Kollar man på IFKs bortastatistik i år så är den inte alls vad den varit de tidigare åren och faktum är att när man kombinerar gruppspel i Champions League med den inhemska ligan så får man stora problem då det roteras kraftigt och fokus ofta är på de större matcherna till helgen.

Med dessa förutsättningar så ger jag Hammarby återigen en bra chans till att göra detta till en jämn och framförallt väldigt sevärd match som jag rekommenderar alla att ratta in innan Champions League drar igång på onsdagskvällen.

Jag väljer att spela 3.5/5 units på Hammarby IF +5.0 @ 1.78 på Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt