Speltips: Avslutande dag i Challyn

God kväll,

Jaha, då sitter man här igen med årets hybris. Nej, så illa är det inte faktiskt. Det är dock svårt att inte titta mot skyarna efter alla otroligt fina och värmande ord man får höra. Det tjatas och bråkas väldigt ofta på twitter. Min twitter är dock extremt ren från detta. Jag tror det beror på att alla ni som följer och diskuterar med mig har samma syn på livet. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Jag vill såklart inte att twitter ska vara någon dans på rosor - absolut inte. Ibland tror jag dock att vi är väldigt bra på att våga säga det där lilla extra bakom skärmen. Hur många hade vågat det face to face?

Dagens spel gick kanonfint. Jag var otroligt rädd igår när bolagen släppte oddsen. Det kan tyckas konstigt men när man bjuds på ett smörgåstårta med extra räkor så börjar man omedvetet fundera över baktanken med det hela. Exakt så gick mina tankar igår kväll. Men efter ett flertal beräkningar så såg jag extremt fina värden och det var bara att tuta och köra. Det visade sig vara helt rätt väg då 6 av 7 spel hittade hem. Förlustspelet var riktigt risigt och det skickades ut i sista stund. Hade jag hunnit tänka en stund till där så hade jag nog avstått. Nu ska jag inte sitta och trycka ner mig själv då resten satt men vill man framåt så måste man analysera allt som gått bra som dåligt.

Som jag skrev här ovan så ger ni mig otroligt mycket värme. Det gör att jag orkar sitta med detta dag ut och dag in. Sedan är jag inte dum utan förstår att det blir knäpptyst i svackor. De flesta av er följer ju mig trots allt av en anledning - att få kassan att öka.

-

Challenger Ochsenhausen

Kohei Sambe vs Miroslav Horejsi

Spel: Miroslav Horejsi @ 1.80

Stake: 7/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:10

Japanen Sambe var på tapeten redan i gårdagens inlägg. Jag gick då emot honom mot Sriram vilket visade sig stämma till punkt och pricka. Han hade otroligt svårt mot Srirams material och tappade väl egentligen skallen omgående. För att ni ska få lite bättre koll på honom har jag saxat ett par rader från gårdagens inlägg:

"Kohei Sambe var väl ett av namnen som bolagen överskattade rejält idag. Det hela slutade med tre torskar och riktigt svajiga insatser. Bolagen går som vanligt för mycket på ranking och undviker att analysera dagens form.

Sambe är en japan som är på plats 128 i världen. Han spelar till vardags i Bundesliga för bottenlaget Grenzau. Han står på 4-10 i kvot. Sambe är en väldigt svårläst spelare som gärna vill spela med mycket fart. Han lever mycket på sin forehand då han är väldigt svag i backhandspelet."

Bolagen fortsatte alltså överskatta Sambe idag även om han vann matchen mot Jouti. Till morgondagens spel trodde jag därför att vi skulle få se extremt höga odds på Sambe. Bolagen vägrar dock ge sig utan fortsätter tro på japanen. Han står nu på 1-4 och är i praktiken utslagen. Han möter imorgon polacken Blaszcyk innan Horejsi väntar i den avslutande matchen. Mot Blaszcyk är det väldigt ovisst då han också befinner sig i en liknande situtation samtidigt som han är en aning förkyld. Så där finner jag inget värde åt något håll.

Om vi tittar på den gamle sluggern Horejsi så trummar han bara på just nu. Stark i det egna servespelet där han bäddar för lägen med sin forehand. Idag var han på vippen att slå sin store konkurent Chtchetinine. Hans skalle klarade dock inte trycket, som vanligt mot Mr C, och han fick ge sig med 2-3. Jag tycker man brukar se på om en spelare är i form mot just deffar. Hittar de träffen där så brukar formen vara väldigt fin. Horejsi står på 4-1 inför imorgon och kommer troligtvis stå på 5-1 inför denna matchen. Jag tror dock inte att han vill ge bort denna matchen då han gärna vill åt förstaplatsen inför slutspelet.

Det finns ett par saker att trycka på inför den här matchen. Horejsi älskar att möta nya spelare i Challyn. Han studsar då som aldrig för och ossar så att det ekar i hela hallen. Sambe har visat upp en extremt skruvkänslighet under dessa dagar och jag tror att han kommer få extrema problem med Horejsis serve och forehandspel. Horejsi kommer vinna sina bollar i egen serve vilket gör att han får en väldigt bra chans till att vinna hela matchen. Sambe vill ha ett öppet spel med rena träffar och så lite variation som möjligt. Det såg vi inte minst idag mot Jouti som faktiskt passar Sambe extremt bra. När han imorgon möter Horejsi kommer han få diverse olika skruvar och fart att jobba emot. Jag ser inget i hela världen som gör att Sambe skulle klara av detta i nuvarande form. Vi litar på Horejsi ännu en gång!

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.