Speltips: Premier League tar sig till Brighton!

Det är långt mellan gångerna jag får skriva några rader här nu, men vad ska man göra när dartens värld är utformad som den är. Drömscenariot är att darten likt tennisen har turneringar varje vecka så det finns spelmöjligheter varje dag. Tyvärr är så inte fallet och det är förmodligen enbart en vision jag har som inte kommer ske. Om två veckor är det i alla fall dags för en rejäl tävling, UK Open. Dartens FA-Cup ska spelas och den är helt klart en av mina favoriter för säsongen. Idag har vi dock en ny Premier League omgång att ta itu med!

Dave Chisnall-Jelle Klaasen (2 DNB) @2,469 //1,5U flat

Bookie: Pinnacle

Spelstopp: 20:15

Den gode Dave lyckades i sin tredje ligamatch knipa sina första poäng, och tur var nog det för motståndaren Kim Huybrechts ser ut att bli slagpåse ännu ett år och då får man inte tappa poäng mot honom. Det var även bra för Daves självförtroende att han fick vinna en match och dessutom stå för en hyfsad prestation med ett par 180s dessutom. Jag blev dock trots detta inte imponerad, en mirakelpil på dubbel två blev en matchavgörande pil i matchen från Dave. Hade han missat den tror jag han hade imploderat som flera gånger förr, nu blev det tvärtom. Dave missade ett helt gäng dubblar och hade Kim bara haft en bra dag hade han slagit Dave. Dave fick dock luft och vingarna när han fick överläge och körde ifrån.

Jelle Klaasen har kommit in i Premier League och fått några örfilar direkt. Gary Anderson, Peter Wright och Michael van Gerwen har varit hans tre första matcher i årets liga. De tre bästa i världen. Dessa tre matcher har genererat tre förluster men han har nafsat på dom alla. Förra veckan hade han verkligen Van Gerwen på kroken när han var 3-2 och break upp, men som vanligt har Van Gerwen en växel till i dessa lägen.

Kvällens batalj mellan Dave och Jelle är klart mycket jämnare än vad bolagen försöker få det till. Jelle leder deras h2h med 6-4 och jag ser matchen ikväll som helt öppen. Jelle kommer inte ha några problem att hänga med Dave i hans tunga scores. Närspelet avgör och där är ingen av dom världsklass tyvärr. Spännande match som kommer avgöras av fåtal misstag.

Gary Anderson-James Wade (James Wade högst checkout) @2,37 //1,5U flat

Bookie: WilliamHill

Spelstopp: 21:45

Detta är en spännande matchup på förhand, detta då Gary brukar ha svårt att vinna matcher mot James. Är det James något långsamma och lufsiga stil som påverkar Gary i denna matchup? Ingen aning, oförklarligt i min värld. Visst är farten som James använder sig av en faktor, men Gary har mött klart mycket långsammare spelare så han borde inte ha några problem. Kan James då skrälla och vinna för sjätte gången de senaste sju mötena? Jag har trots allt svårt att tro det och kommer inte investera i den marknaden. Något jag däremot tro James vinner är högst checkout.

Under två av dom tre omgångarna som spelats har James haft högre checkout än Gary. James är känd för sin säkerthet i närspelet och han är extrem klinsik på checkouts oavsett om det är 41 eller 120 som ska tas ut. Gary är den som kastar tyngre scores av dom, inget snack alls. Detta gör att han förmodligen vinner ikväll också. Detta gör också att han väldigt sällan behöver gå för stora checkouts för James kommer förmodligen vara en bit bak. James däremot kommer som vanligt behöva ta alla chanser som ges och det finns inga utrymmen att sätta upp för nästa besök till tavlan för då kommer Gary vara där.

Inte nog med att James kommer behöva gå för högre checkouts än Gary ikväll, dessutom är han den bättre av dom på att göra det. Så det ni nu alla undrar är ju så klart, hur stor favorit är han då på att göra det? Han står i @2,37 då bolagen räknar med att Gary vinner matchen och har fler checkouts. Det tackar vi för och klickar!

Klickar också,

Raymond van Barneveld Över 3,5 180s @1,83 //1,5U flat

Bookie: bet365

Spelstopp: 23:15

Allt sänds som vanligt på viaplay och diverse fulstreams. Så det finns inga ursäkter att inte kolla. Enjoy!

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt