God kväll,

Som säkert ingen undgått på twitter så var det en väldigt fin dag. 3/4 spel in och +17.8U. Vi måste såklart först och främst fokusera på maxspelet. Jag hatar ordet maxspel och jag hatar ångesten av att skicka ut dem. Ibland måste man dock maxa och så var fallet idag. På förhand så trodde jag vi skulle få -2.5 till samma odds som vi nu fick det raka spelet till. När jag först såg spelet tänkte jag lagt in det i spelboken utan text. Men efter ett par timmar var det dock fortsatt kvar och jag tänkte att det kunde bli ett kul inlägg.

Till matchen då. Huzjak tog ganska bekvämt de två första seten sett till siffrorna. Jag kände dock en oro då Cifuentes hade klart bättre koll än vad jag hade trott. Han hade kanske inte koll på Huzjaks skruv men han undvek den på ett riktigt smart sätt. Han spelade ofta in mot mitten eller krokade ut den långt i forehand. Mycket riktigt så tog han tredje set. Svettdropparna började bli stora i min panna och jag beslöt mig för att uppleva resten av matchen på toaletten. När Cifuentes också tog ledningen i fjärde, tror det var 5-2, då var jag riktigt knäckt. Huzjak lyckades dock ändra matchbilden till den jag hade sett innan matchen. När han väl gjorde det så löste han det med bravur.

Ett bra maxspel även om Cifuentes var där och störde en del.

Imorgon har vi den sista dagen för Challyn i veckan. På kvällen är det en del Champions League-matcher. Efter det kommer jag att stänga ner datorn och vakna först på söndag kväll då ni kan förvänta er ett nytt inlägg.

--

Challenger Ochsenhausen

Francisco Sanchi vs Josip Huzjak

Spel: Josip Huzjak -2.5 @ 2.25 (Spelbar ner till 2.00)

Stake: 7/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 09.50

jahaja, Huzjak igen. Denna mannen är smått magisk i sin spelstil och därför är han nästan alltid ett av objekten i mina inlägg. Han är så skön och äcklig på samma gång på något sätt. Skön på grund av hans sätt att vara. Han lunkar runt i hagen, skakar på huvudet ibland, men visar inte speciellt mycket. Äcklig är han när han knappt kan be om ursäkt för en turboll. Det är dock ett smart knep då många spelare redan är tokiga på Huzjaks gnuggande. Inte blir det bättre av sådana saker då.

Sanchi är en svår spelare att få grepp om. En sydamerikan som är runt 18-19 år. Inte så konstigt att han blandar och ger egentligen. Han är ung och vill mycket, får dock inte ut det särskilt ofta. Han står på 1-4 inför tredje dagen och är såleden utslagen. Borde dock inte påverka allt för mycket då jag tror han bara kommer köra på ändå. Han lär dock inte köra på i denna matchen. Har ingen riktig kraft i vare sig forehand eller backhand och har haft svårt att avgöra bollen hela turneringen. Det lär väl inte då bli bättre när han ska göra det mot en superuberäcklig underskruv?

Jag hatar verkligen att spela dessa tuffa handicaplinor, speciellt när Huzjak är i farten. Han kan få för sig att slänga iväg 5-6 bollar bara sådär och då är ofta setet kört. Nu står han dock på 4-1 och behöver väl bara vinna denna för att vara helt klar för semifinal. Detta händer inte allt för ofta och han lär vara väldigt motiverad inför denna uppgift.

Vi lär få en liknande matchbild som mot Cifuentes. Dock med den ganska stora skillnaden att Sanchi inte har någon slägga som Cifuentes. Han kommer aldrig att kunna dra igenom Huzjak här samtidigt som han kommer ha groteska problem med deff och Huzjaks forehandloop.

Det finns egentligen tre saker som kan förstöra detta spelet.

1. Huzjaks dumdristighet. Som ni läste här ovan kan Huzjak få tokspel emellanåt och tro att han är årets bästa offensiva spelare. Inget av det imorgon tack.

2. Morgonmatch. Huzjak kan ibland se ut att komma till matcherna i pyjamas till morgonmatcherna. Det ska dock tilläggas att Sanchi ofta verkar lika trött.

3. Sanchi har stått och mött en deff hela natten. Något så osannolikt får vi väl ändå inte hoppas på?

Jag är dock säger på att Huzjak går in till denna matchen med full motivation. För första gången i en Chally så kan han faktiskt slå hela startfältet vilket betyder att han är en av favoriterna till att ta hem hela turneringen. Något så stort vågar jag dock inte spekulera i än.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.