Speltips: Generös lina för två spelare med bra närspel?

Äntligen torsdag igen! Den otroliga sporten dart är som vanligt dessa första månader på året inne i en torr period. Premier League rullar dock på varje torsdag och dagen till ära ska det kastas i Nottingham. Förra veckans omgång svider än idag, båda bloggspelet satt medans de två spelen i spelboken förlorades på minst sagt otrevliga sätt. Som alltid inom bettingen är det bara att ta nya tag, och det ska vi göra nu.

Peter Wright-Michael van Gerwen (Båda spelarna att ha en checkout på 80+) @2,50 //1,5 flat

Bookie: WilliamHill

Spelstopp: 22:15

Precis som när jag såg spelet på Dave Chisnall att kasta flest 180s förra veckan så fick jag gnugga mig i ögonen ett tag här. Världsettan ställs mot världstrean, båda har en enorm styrka i närspelet som jag brukar kalla det. Att checka ut, avsluta sina legs.

Detta är, som oftast när MvG är inblandad, omgångens match. Dessa två har haft ett gäng bataljer de senaste åren och dom brukar sällan svika ur ett underhållande perspektiv. MvG har 42-9 i H2H men det är väldigt sällan det blir en överkörning. Inte heller idag ska de behöva bli en överkörning, ska man tro bolagen så ska matchen sluta 7-4 till MvG ikväll och det är ett fullt tänkbart resultat. Dessa två möttes så sent som i söndags i en kvaltävling där Peter Wright drog det längsta strået och vann med 6-4. Nyckeln till kvällens spel är att matchen blir någorlunda jämn, vilket den bör bli då Wright visade bra form i helgen medans Van Gerwen är, ja han är Van Gerwen.

Van Gerwen står i skrivande stund i runt 1,35 och han kommer förmodligen vinna matchen, gör han det vinner han 7 legs och då kommer minst en av hans checkouts vara 80+. Van Gerwen är i mina ögon den bästa i världen just nu tillsammans med Raymond van Barneveld att ta ut utgångar på löpande band i rangen 80-120, han är extremt vass i dom lägena när han såväl sätts under press som när han inte är under press. Så att han ska ta ut en checkout på 80+ är det inget snack om.

Spelet handlar så gott som om att Peter Wright ska ta ut en checkout på 80+. Det är en lina Peter löste två gånger i förra veckans omgång. Om man bara skulle spela på Peters checkoutlina idag så är det bästa man kan hitta över 93,5 till @1,83. Nu erbjuds en över 79,5 lina till @2,50.

Världens överlägset bästa spelare mot den tredje bäste spelaren, båda två är enormt starka i närspelet och kommer pressa varandra till att ta ut 80+ checkouts i så gott som varenda leg. Dessutom är båda två entertainers som aldrig avstår ett pil på bullseye om läget ges på en 121 checkout som exempel medans en sådan som Phil Taylor alltid sätter upp för nästa besök till tavlan.

Tycker WilliamHill är lite ute och cyklar här och det är i mina ögon omgångens bästa spel. @2,50? Taget!

Plockar också,

Phil Taylor (1,80) WilliamHill //1,5U Flat

Raymond van Barneveld (1,73) WilliamHill //1,5U Flat

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt