Speltips: Vrablik höjer nivån

Tjena,

Dagens spel trillade in väldigt enkelt. Cheaib körde över Rakov i tre raska och det var egentligen aldrig något snack om saken. Cheaib drog ner tempot och spelade mest med skruv vilket inte var populärt för Rakov som knappt kom rätt till en boll. Skön seger.

Januari är ett minne blott och det blev en av de bättre månaderna, om inte den bästa, sedan starten. För exakta siffror så är det bara att kika in i min spelbok där ni enkelt kan filtrera fram allt mellan himmel och jord.

Ni som inte är hemma under dagarna kanske har tufft att ta spel jag skickar ut då. Blogginläggen kommer oftast sen kväll eller tidigt morgon. Efter att ha kollat lite statistik så kan jag säga att det räcker med att följa dem, då de är spelen som går klart bäst. Här är januaris stats på endast blogginläggen:

Spel:20
ROI: 146.63%
Netto:+46.63U

När hela januari gick runt 50U plus så förstår ni hur starka blogginläggen var. Så ni som har sämre med tid, fokusera på dem. Nu kör vi igång februari!

-

Challenger Ochsenhausen

Petr David vs Jiri Vrablik

Spel: Jiri Vrablik @ 1.80

Stake: 5/10U

Bookie: bwin

Spelstopp: 08.30

Båda dessa spelare är bland de bättre i Challyn. Både David och Vrablik deltog i Challyns final förra året. Där gick det inget vidare för någon av dem då Vrablik slutade 7:a och David 6:a. Jag trodde säkert att Vrablik skulle vara formtoppad då men icke.

Vrablik sparade istället formen till Ungerska Öppna i januari. Där gick han igenom kvalet för att sedan pressa Gauzy rejält, vilket är fruktansvärt starkt. När han sedan kom till denna Chally var som vanligt allt som bortblåst. Han bryr sig inte nämnvärt förrän det närmar sig semifinal. Idag är det dock dags för semifinaler och jag tror gärna Vrablik tar en seger mot sin landsman här. De kommer antagligen mötas i slutspelet senare under dagen och då är det alltid viktigt att ha med sig en seger. Just att han vill ha en seger kombinerat med att han möter sin landsman ser jag som nycklarna till segern här. Vrablik blir en helt annan spelare under press och jag hoppas att han tar fram sina vapen.

Både Vrablik och David står på 4-1 efter två dagars spel. Om Vrablik är segstartad i början av Challyn så brukar David snarare dra av på takten när han är klar för slutspel. Han kan lägga de mest konstiga matcherna då. Samtidigt upplever jag honom som sämre under press, ju äldre han blir. Han ser på riktigt nervös ut när det börjar dra ihop sig och det är inte bra mot Vrablik som är stark under den pressen.

Vrablik har även en tuff match till under dagen, mot Gerold. Därför tror jag att han gärna blir klar för slutspel redan i första matchen här. Petr David möter förutom Vrablik även Rakov idag, där han lär vinna komfortabelt.

Alla mina parametrar talar för Vrablik och jag hoppas verkligen att han är på tårna.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.