Speltips: Samma visa igen

Hello!

Spelet på Lammons @ 4.0 igår var riktigt bra, men det blev tyvärr inga pengar. Matchen slutade 6-4 3-6 5-7 i en kamp som kunde gått precis hur som helst. Tyvärr var Lammons helt enkelt för dålig när det väl drog ihop sig och Molchanov vann utan att egentligen spela en enda riktigt bra poäng i hela matchen. Jag hade dock tagit det priset alla dagar i veckan!

Idag är det mycket tennis på menyn, och det blir samma visa igen för mig, då jag går emot Molchanov även denna omgång.

S. Bangoura - D. Molchanov (1) @ 1.50
Turnering: Challenger Dallas

Bookie: bet365
Värdering: 7/10

"För er som inte vet, så är Molchanov en av de absolut mest smutsiga spelarna i sporten tennis. Alla vet att han "fixat" mängder med matcher genom karriären och även om det varit helt löjligt uppenbart för varenda åskådare, så har det saknats konkreta bevis för att sätta dit honom. Som det i princip alltid gör när det handlar om match-fixing så länge inte spelarna själva lagt pengar i sitt eget namn, vilket givetvis aldrig sker.

Molchanov var för ett par år sedan en okej spelare på den här nivån, men numera är han bara en pajas som försöker tjäna lite extra kosing så fort det går. Förra året var helt extremt uselt för Molchanovs del då han lyckades med bedriften att förlora 24 matcher och bara vinna 11, trots att flera av dessa matcher gick på ITF-touren.

Molchanov är i grund och botten en spelare som har betydligt mer erfarenhet än Lammons på den här nivån och vill Ukrainaren verkligen vinna den här matchen så gör han nog också det. Senaste Molchanov visade att han verkligen ville vinna något var dock ca 3 år sedan,så det är inte direkt mycket som talar för att Molchanov skulle kämpa hjärtat ur sig i eftermiddag."

Det där skrev jag som bekant om Molchanov igår, och inget har förändras till idag bara för att denne vann med 7-5 i tredje set mot en nobody. Det enda som förändras inför idag är att han möter en spelare som är betydligt bättre.

Bagoura är en spelare som är väldigt ojämn, men i bra perioder också ruskigt stark. Jag kommer aldrig glömma när han slog Aliassime med 2-1 i fjol, på den sistnämndes hemmaplan i Kanada. För er som inte vet så Ali tennisvärldens troligen största talang. Därefter hade Bangoura ett helt knippe segrar över spelare som tillhör de bättre på challengertouren. Martin, Shapovalov, De Bakker Rithjoven och många fler var det som stupade framför Bangouras yxa.

Bangoura är en fysiskt väldigt stark spelare, och en spelare som inte på något vis ska förlora mot Molchanov såvida Amerikanen inte har en katastrofal dag. Anledningen till att det här oddset är 1.50 och inte 1.25, som det hade varit förra året, är för att Bangoura spelat två matcher hittills i år och förlorat bägge. Han har dock mött tuffast möjliga motstånd och i AO-kvalet stod han för en riktigt fin insats när han pressade Stepanek till 3 set.

Det här är en utmärkt chans för Bangoura att ta sin första seger för året och jag hade blivit otroligt förvånad om han misslyckas. Molchanov har i princip ingen backhand över huvud taget och med tiden ska Bangoura enkelt kunna bryta ner Ukrainaren.

Jag förväntar mig en Amerikans seger, där jag anser att det enda som kan hidnra det är om Bangoura själv har en fruktansvärd dag på jobbet. Den risken finns med Bangoura, men nu måste han hitta en seger och en enklare motståndare än Molchanov i ett Challenger-event kan han knappast be om.

-

Ps: Kommer att uppdatera inlägget under dagen.
/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt