Speltips: Forsätter Rakov att förlora?

Tjena,

Victor Ishiy ledde från start men inte till mål i dagens match mot Petr David. Han ledde både med 1-0,2-1 och jag trodde faktiskt han skulle kunna punktera matchen där. Petr David är inte killen med bäst skalle men tydligen idag. I avgörande set så hade båda spelarna två matchbollar var innan David stänkte in den tredje och matchen. Jag såg det som en 50/50 match och det stämde väl bäst av allt.

Efter att ha haft lite studs in på senare tid, om vi ska vara ärliga, så var det nog dags för en studs ut idag. Allt jämnar sig över tid och jag hoppas studsen är på vår sida i nästa match.

-

Challenger Ochsenhausen

Dauud Cheaib vs Valerij Rakov

Spel: Dauud Cheaib -1.5 @ 1.90

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 13.50

Denna matchen hade jag aldrig vågat röra i vanliga fall. Nu känner jag dock att jag måste börja gå emot Rakov. Det här är hans tredje Chally i rad och han har alltså 0-16 i kvot med 7 vunna set! Man behöver inte ens kolla siffrorna för att se att han är helt under isen. I normala fall hade jag nog kikat på spel åt Rakovs håll här men nu måste jag bara gå emot. Antagligen kommer Rakov vända på steken i denna matchen men då får han helt enkelt göra det. Hans teknik har jag alltid gillat men nu är knappt den där längre. Att hans skalle börjar vingla efter två förlustbollar i första set gör inte heller saken bättre.

Jag tror detta kommer bli en jämn match spelmässigt. Cheaib är ingen slugger som kommer slå ut Rakov i denna matchen utan det kommer bli långa bolldueller på halvdistans mest hela tiden. Det jag tror och hoppas kommer avgöra är just Rakovs skalle. Att ha 16 förluster i ryggen påverkar även om man inte vill det. Att sedan Rakov kommer att ha tid att spela här, det säger jag inte emot. Detta är en helt annan typ av match än vad han brukar spela. Jag tror dock att Rakov kommer ha ett sämre tålamod än vanligt och missa ett par enklare bollar.

Cheaib har gjort ett antal Challys redan i år. Brukar väl sluta på 3-4 ungefär vilket aldrig räcker till slutspel. Vinner ofta de matcherna han ska, som den här, för att sedan inte räcka till mot de bättre. Är en erkänt bollsäker lirare som gillar långa publikdueller. Har dock sämre med vapen vilket gör att han får det svårt mot bättre spelare. Han spelar till vardags i Tyskland i Regionalliga där han står på 11-6 på förstabordet.

Jag ser två scenarier i denna matchen. I båda fallen handlar det om vem som tar första set. Jag tycker alltid det är viktigt men imorgon kommer det antagligen vara avgörande. Hade man då fått 1.90 på Cheaib att vinna första så hade jag tyckt att det var spelvärt.

Rakov har även två tuffa matcher innan denna imorgon och lär stå på 0-4 då. Cheaib möter Vrablik där han lär förlora. Men samtidigt kommer han gå in med en bättre känsla till denna match. Jag hatar att gå emot Rakov här men ser faktiskt inget annat val.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.