Speltips: Victor Ishiy får förtroendet

Tjena,

Förra veckan avslutades bra då Arcila vann mot Kriston. Som jag skrev i blogginlägget då så hade Kriston svårt med Arcilas material. Han använde antigummit på rätt sätt och Kriston blev frustrerad.

Nu är det dags att försöka binda ihop denna månaden då vi går in på januaris sista dagar. Vi har framförallt en Challenger måndag-onsdag att blicka fram emot. Senare under veckan finns det säkert en del annat smått och gott att sätta tänderna i. Januari kommer bli en av de bättre månaderna oavsett och jag ska erkännna att det är väldigt skönt att börja månaden med gröna siffror. Det gör att man kan jobba metodiskt och i lugn och ro.

-

Challenger Ochsenhausen

Petr David vs Victor Ishiy

Spel: Victor Ishiy @ 2.31

Stake: 3/10U

Bookie: Pinnacle

Spelstopp: 11.50

Petr David gör sin andra Chally för året här. I den första slutade han på 4-3 för att sedan åka i semifinalen mot Ghosh. David har haft en häftig start på året då hans lag tog sig till semifinalspel i Tyska Cupen. Ett stort äventyr men Bundesliga 2 laget hade ingen chans där som väntat. Han har en fin kvot i Bundeslga 2, 9-5, och man kan lätt bara gå på siffrorna här.

Jag ser dock något annat. I Challyn har David väldigt lätt för att falla ner en nivå, vilket flera av de bättre spelarna har. Att stå och spela en måndag morgon i en trött hall kanske inte är de roligaste man har gjort i livet? De äldre spelarna har lärt sig vilka matcher de behöver vinna för att ta sig till slutspelet. Väl i slutspelet kan du börja tjäna dig en hacka.

Victor Ishiy är en 21-årig spännande spelare från Brasilien. Han satsar på sin bordtennis och i Challyn brukar han kämpa till sista bollen är spelad. Han håller väl en ranking på runt 200-250 i världen. Har ett offensivt spel där han tar bollen tidigt över hela bordet. Han behöver utveckla tuffheten i spelet och serve- och returspelet.

Spelarna har mötts tidigare, även om det var ett tag sedan nu, med Ishiy som vinnare åtminstone en av gångerna. David kan vara svårspelad eftersom han är vänsterhänt. Han har ett backhandtryck som i princip blir underskruv i samtidigt som han har en forehand som han kan variera rätt bra. Ishiy har dock inte haft några problem med detta tidigare då han ofta kommer på attack först. Det är också en av nycklarna i denna matchen, att just komma på attack först.

Jag tror vi får se en match mellan en taggad Ishiy och en lite mer nöjd Petr David. Ishiy vill vinna varenda match han spelar samtidigt som David nog kan ge bort denna utan att bry sig nämnvärt. Redan där så är denna matchen spelvärd. Om man också ser till spelstil så passar Ishiy inte så värst bra för David. Han får attack på sig omgående och kommer i försvarsställning. Med dessa förutsättningar anser jag att matchen snarare är 50/50 och hoppas vikten faller över på Ishiys sida när matchen är över.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.