Speltips: Gary flyger vidare till final?

Väldigt skön helg hittills då 4/5 spel har krypit in utan att man behövt svettas allt för mycket. Helgen är dock inte slut än och nog ska vi kunna gräva fram ett spel till ikväll.

Gary Anderson-Phil Taylor (Gary Anderson -2,5 legs) //1,5U Flat

Bookie: bet365

Spelstopp: 20:00

Just nu finns det två spelare som står ut från mängden i dartvärlden, två spelare som är en bra bit före alla andra i kvalitet. Den ena är Michael van Gerwen och han känns mest som en mobbare numera, han demolerar de stackare som kommer i hans väg uppe på scen. Den andra spelaren är Gary Anderson som blivit otroligt jämn, han gör så gott som aldrig en dålig match nuförtiden.

Gary kom in i denna turnering och sa att han inte lyft upp sina pilar efter att han förlorade VM-finalen. Det verkar inte påverkat han negativt överhuvudtaget, det har bara gjort honom gott och han ser pigg och fräsch ut denna helg. Han har kastat average på 110ish respektive 107ish i dom två första omgångarna och det är ohyggligt vasst. Han har en checkoutprocent som är störtlöjlig och han har inga problem att kasta 180s heller. Gary ser helt enkelt hypervass ut och jag ser redan nu fram emot finalen mot MvG senare ikväll. För inte kan väl Phil Taylor stoppa honom?

Phil Taylor har annonserat att han kliver in på sitt sista år som proffesionell dartsspelare, det kommer bli märkligt när han kliver bort från sporten efter allt han gjort för den. Phil kommer in till detta år med nya pilar, tjockare pilar som jag inte förstår grejen med. Som tur är han spelaren och inte jag.

Phil har sett hyfsad ut de två första matcherna men inte mer än så. Tidigare idag kastade han ett average runt hundrastrecket och han skulle blivit utslagen om inte Peter Wright stod för sina sämsta prestation på tv detta årtionde. Phil har inte satts på press än i någon av sina matcher och vi vet inte riktigt hur hans nya pilar kommer hantera det. Mot Gary kommer dom sättas på press leg efter leg och det tror jag inte han klarar av.

Phil kommer bli outscored av Gary, inget snack om saken. Som Gary checkar ut nu ska inte Phil ha mycket att sätta emot, och det kommer han inte ha. Matchen spelas i bäst av 21 legs, först till 11. Att vi då får en -2,5 lina till dubbla degen på spelaren som är bättre på allt just nu är generöst.

Förhoppningsvis glider fjärde av fjärde spelet in på rad och man får sova gott. Kan även kommer spel till finalen, det återfinns på min twitter @MrXet. C´mon.

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt