Äntligen small det till rejält igår, när spelet på Bourgue @ 4.30 hittade hem. Han dominerade matchen fullkomligt fram till ledning 6-4 6-5 och tre matchbollar. Därifrån höll vi återigen på att åka på en ofattbart bisarr förlust. Lyckligtvis lyckades Bourgue återhämta sig från sin dunderchoke i andra set, och sedan avgöra i tredje set, 7-5, efter att ha missat ytterligare 2 matchbollar. Tack och lov, får man väl ändå säga. Det var viktigt att få till en sådan klockren read och även få betalt för besväret den här gången!

Utöver Bourgue så satt också bägge livespelen som delades via @baselineLIVE och totalt kunde vi räkna hem drygt +16u igår. Nu ser vi till att fortsätta på det spåret!

K. De Schepper - T. Gabashvili (1) @ 1.68
Turnering: Challenger Rennes

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 5/10

De Schepper är de franska gympahallarnas okrönte konung. När det vankas indoor-tennis i Frankrike, eller indoor över huvud taget, så är Schepper alltid där och naffsar på framskjutna placeringar. Inte minst precis här i Challenger Rennes så har han lyckats mycket bra innan. Här vann han turneringen 2012, och gick till final 2013. Därefter har han uteblivit från turneringen på grund av andra uppdrag, bortsett 2015 då han faktiskt åkte ur redan i R16.

Schepper har inlett året stabilt. En kvartsfinal i Noumea Challenger följdes upp med en vinst i AO-kvalet, innan han förra veckan återigen nådde en kvartsfinal i Koblenz Challenger. Han har spelat okej, men det finns fortsatt en hel del kvar att plocka ut. Jag tror att den här turneringen i Rennes definitivt kan komma att bli en turnering för Schepper där han når hela vägen till semifinal, eller till och med final. Underlaget passar honom utmärkt och nu är han dessutom inspelad i förhållandena som råder.

Schepper spelade bara 5 games i sin R1-match mot Donskoy, då ryssen kastade in handduken när Schepper ledde med 4-1 i första set. Bra det, för Schepper, som således fått lite extra vilka inför den här fighten.

Gabashvili är likt Donskoy även han från Ryssland. För två år sedan kändes Gabashvili som en livsfarlig spelare på ATP-touren och han spelade in ett par riktigt stora skrällar. Under 2016 fallerade det dock fullkomligt för honom, och han lyckades med bedriften att ha minus-statistik på ALLA underlag i vinster kontra förluster. Svagt.

Gabashvili har riktigt hög högstanivå, men också en ändlöst usel lägstanivå. Tyvärr för Gaba, så har det varit betydligt mer av det sistnämnda på senare dagar och även under starten på 2017. Gabashvili inledde året med att få dyngspö av ynglingen Casper Ruud i AO-kvalet, varpå han förra veckan fortsatte spela riktigt dåligt. Han vann med 2-1 mot Hassan i R1 i Koblenz helt utan att imponera, där stod han i 1.10 pre-game. Därefter åkte han ut mot för stunden odugliga Daniel Brands med 1-2.

Gabashvilis första dugliga seger kom i Tisdags när han besegrade Lamasine, i den här turneirngen. Det var en mycket jämn match som i tredje set avgjordes för att Lamasine fick ett rejält psykbryt.

De Schepper är inte spelaren som drabbas av några psykbryt. Han maler, maler och maler, med sin tunga serve och sitt stabila volleyspel till motståndarna inte orkar hålla koncentrationen uppe längre. Det bör vara en utmärkt taktik mot en formsvag och väldigt instabil Gabashvili.

Matchen kan absolut komma att bli jämn då Gabashvili trots allt besitter en riktigt hög högstanivå, men jag håller ändå Schepper som klar favorit när det handlar om tennis på just det här underlaget, i Frankrike.

/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt