Tjena,

En bättre gårdag följs ofta av en sämre dag och så också idag. Första spelet för dagen var väl inte så mycket att snacka om. Rakov till 8.50 hade inte en chans. Jag såg dock extremt värde i den och om Rakov haft bättre psyke hade nog matchen kunnat bli jämn.

Senare under dagen lirade jag även på Shetty mot Kriston. I efterhand ett katastrofalt beslut. Det var en jämn match, förlust 2-3, men jag blev alldeles för ivirig på klickknappen där. Jag kollade för mycket på siffror och att Shetty hade allt i sina egna händer samtidigt som Kriston var utslagen. Ett dumt misstag där jag skulle haft större känsla för spelstil. Kriston höll Shetty långt ut i backhandhalvan stora delar av matchen och hinner inte Shetty runt med forehand är han svag.

Vi glömmer denna dagen och tar sats mot en ny Chally som spelas imorgon. Många extremt ovissa matcher på papperet och denna Chally håller ingen högre klass.

-

Challenger Ochsenhausen

Josip Huzjak vs Valerij Rakov

Spel: Josip Huzjak @ 2.00

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 09.10

Ett konstigt val för många insatta att jag går på Huzjak här, tror jag. Rakov har historiskt sett lätt för Huzjak. Det är faktiskt inte många spelare som spelar så smart mot honom som Rakov gör. Det är väldigt svårt att tro att en spelare som är en av de sämre på Challyn ska gå in och slå Huzjak men allt handlar om spelstil.

Jag tror dock att det imorgon kommer bli seger för Huzjak. När jag skrev historiskt sett så var det faktiskt ett tag sedan spelarna möttes nu. De spelar även i samma liga. Även där vann Rakov med 3-1. Det var i september månad och mycket har hänt sedan dess. Huzjak har utvecklat sitt rörelseschema kraftigt och kan nu faktiskt dra två forehandloopar i rad som inte hamnar tio meter utanför. Det skvallrar inte minst semifinalplatsen i förra Challyn om.

Att en spelare som gått till semifinal för bara några veckor sedan ska möta en spelare som gick 0-7 i förra Challyn säger det mesta. Huzjak har ett helt annat driv och tro på vad han gör just nu. Rakov börjar hänga med huvudet efter 0-2 i första set. Just psyket är extremt viktigt när man möter en svårspelad deff. Får Rakov en dålig start i denna matchen så tror jag vi kan räkna hem spelet rätt fort. Skulle dock Rakov starta bra så kan det bli jämnt.

En till sak att jag tror på spelet är för spelstarten i denna match. Det är sådär kul att gå in kl 9 på morgonen och möta en deff samtidigt som du har torskat sju raka matcher. En annan sak att tänka på är uppvärmningen. Huzjak vägrar typ att värma upp med motståndaren innan matchen. Av de spelarna som befinner sig i hallen vid tidpunkten så tror jag ingen av dem är sugna på att hjälpa Rakov heller.

Nej, en spelsugen Huzjak som har en semifinalplats att försvara mot Rakov som lär frysa(?) och har 0-7 i röven ska inte ha dessa odds. Jag ser Huzjak som favorit efter dessa förutsättningar och hoppas att utfallet stämmer också efter matchen.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.