Speltips: Glänste i senaste starten

Hallå i stugorna,

Det var mycket tråkigt att dagens lunchtävlingar från Mantorp blev inställda pga tjällossning på banan. Jag tyckte det såg ut att bli väldigt intressanta lopp och hade ett par tre hästar som jag haft koll på ett tag, men när vädret är så varierande med plus- och minusgrader som det har varit på slutet så är det lätt hänt att det blir tjällossning.

Men det är dumt att sörja det för länge utan jag började direkt att kolla på kvällensomgång där jag har funnit en intressant 'H3H'.

7. Digital Product mötte ett betydligt beskedligare motstånd sist men vann mycket enkelt med tussarna kvar i öronen. Intrycksmässigt har jag aldrig sett denna 7 åriga valack bättre och kommer med toppform till kvällens start. Trots startspåret så tror jag att han räcker långt i spetsstriden och drömscenariot är att han kommer till ledningen och kan släppa till storfavoriten 5. Master Crowe och smyga med i ryggen. Dock kan det vara så att han inte kommer till ledningen då det finns några hyfsat startsnabba innanför. Fastän det skulle vara drömscenariot med rygg på storfavoriten så har han även bra chans att vara med långt fram från en annan position.

En av motståndarna i 'H3H' är 8. Gambino Degato som kommer med 4 raka galopper till denna start. Senaste starten var för över en månad sen men jag tror inte att han saknar någon form då Johan Untersteiner meddelar att han känns fin i träning. Johan siktar på att smyga med i detta loppet.

Den sista motståndaren i 'H3H' är 6. Thengill som likt Gambino Degato är en rätt osäker travare som har galopperat i 17 av sina 49 starter. Han har galopperat i sina två senaste starter och frågan är hur formen verkligen är här.

Jag anser att 7. Digital Product har en bra chans att få ett bättre lopp än sina två konkurrenter här. Jag tycker att 2.80 som man får på honom i denna 'H3H' är lite för högt.

Spel: 1u på Digital Product vs Gambino Degato vs Thengill @ 2.80 hos Betsafe.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt