Speltips: Challenger Ochsenhausen

Tjena,

Yan An gjorde ingen av oss besvikna då han idag tog hem Ungerska Öppna. Han inledde första set lite trevande men lyckades ändå knipa det med 12-10. Kun kvitterade omgående till 1-1 i set. Därifrån var det nästan Yan An för hela slanten. Han vann både tredje och fjärde set enkelt och jag trodde han skulle avgöra matchen vid 9-9 och egen serve i femte set. Kun krigade dock på och vann femte. Det gjorde dessvärre inget för matchen då Yan An vann sjätte set och matchen med 4-2.

Jag kan summera en riktigt fin turnering:

Spel: 10
Vinster: 8
Netto: +17.07U

Vi blickar framåt istället för bakåt och tar en titt på nästa veckas schema. Det är en ny Chally måndag-tisdag och även en onsdag-fredag. Således blir det en hel vecka i den svettiga hallen i Ochsenhausen!

-

Challenger Ochsenhausen

Lucjan Blaszcyk vs Jakub Kleprlik

Spel: Jakub Kleprlik @ 2.80

Bookie: Guts

Stake: 5/10U

Spelstopp: 11.10

Den speedige polacken Blaszcyk gör sitt första framträdande för i år i Ochsenhausen. Han avslutade förra årets Chally sådär i mitt tycke då han såg väldigt ointresserad ut långa stunder. I hans spel så krävs det att han är på tårna hela tiden då han spelar en väldigt snabb bordtennis där han tar bollen tidigt. Jag tror han får svårt att fortsätta spela denna typen av bordtennis ju äldre han blir och man ser att han försöker stå mer på halvdistans nu.

Han spelar till vardags i Polska Ligan där han står på 11-8 i kvot. En rätt bra kvot för Blaszcyk som får bära laget som härjar i botten av tabellen. Polska ligan är erkänt ganska stark men Blaszcyk håller helt klart den nivån fortfarande. Han spelar dock inget internationellt längre vilket gör att matchtempot lätt går ur kroppen.

På andra sidan i denna matchen så står "servespecialisten" Kleprlik. Specialist är nog verkligen att ta i men vissa spelare har svårt för hans serve. Som jag skrivit om flera gånger tidigare i bloggen så är han väldigt ojämn och en dag till dag spelare. Såg ut att vara på gång ett tag förra året men tappade det alltjämnt därefter. Det ska sägas att det bara är i Challyn jag har utgått från då.

Kleprlik hör hemma i tjeckiska ligan där han har ett imponerande facit, 22-2 i kvot. Går man in lite mer i detalj så ser man att ligan håller inte lika bra klass som i Polen. Det finns dock ett par riktigt bra spelare, bland annat Tregler som Kleprlik slog 3-0.

Kleprlik spelar till och från en del internationellt. Han var faktiskt med i Ungerska Öppna i dagarna. Där åkte han ut i kvalgruppen efter att ha vunnit första matchen men sedan förlorat mot Angles med 3-4. Inget att skämmas för och en jämn match mot Angles är nog ungefär där har ligger i nivå.

Detta spelet är bra på många sätt enligt mig. Jag anser lätt att Kleprlik ska ha 40% chans här. Båda spelarna är väldigt beroende av dagsform vilket gör matchen ännu mer öppen. Att Kleprlik i förra veckan spelade internationellt gör att formen lär finnas där. Så för att säga det kort, formen talar för Kleprlik.

Jag anser att den är spelvärd ner till 2.50 iallafall. Vaknar Kleprlik på rätt sida imorgon så kanske ännu lägre. Jobba Tjeckien!

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.