Speltips: Australian Open startar!

Inatt startar Australian Open, vilket givetvis känns fantastiskt roligt!

R. Olivo - H. Chung (1 +7 games) @ 1.78
Turnering: ATP Austraian Open

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 5/10

Det här spelet går förvisso inte av stapeln inatt, utan först natten mellan Måndag och Tisdag. Jag har dock svårt att se varför Olivo hamnat så otroligt högt.

I fjol vid exakt den här tidpunkten så gjorde Olivo sitt livs turnering när han som total doldis på hard court gick hela vägen från kvalet till runda två och vann pengar&poäng som han inte ens kunnat drömma om på förhand. Förhållandena med den stekheta värmen passade honom som handen i handsken och han grindade ner spelare på spelare.

Olivo fortsatte därefter med att trumma på och en semifinal i ATP Quito följde strax därefter, varpå ett fint år i sin helhet kunde konstateras när 2016 till slut kom till ända. Faktiskt såpass fint att Olivo numera går rakt in i maindraw i Grand Slams tack vare sin ranking.

Chung var för två år sedan namnet på allas läppar då han krossade challengern fullständigt. 2016 blev dock ett ett smått tragiskt år för Koreanen som knappt vann en match fram till sen höst när det gick ett par turneringar i Asien.

Chung är förvisso en spelare som har stor potential, men det var längesedan han visade sig från sin bästa sida nu. Han tog en fin seger mot Coric i Chennai tidigare i år, men åkte ut direkt därefter med ordentlig kraft när den gamle gubben Sela spelade ut honom fullkomligt, 2-6 2-6.

Olivo hade sitt stora genombrott här för exakt ett år sedan och kommer tveklöst in i den här turneringen med otroligt självförtroende. Dessutom med Olivos ranking så bör man lottas mot en av de klart bättre i turneringen, men han har dragit ett riktigt lyckokort, då han faktiskt har en teoretisk chans att vinna den här matchen, vilket han inte haft om han fått en mer "normal" lottning.

Chung ska vara favorit men jag kan inte på något vis motivera varför Olivos lina ligger på hela 7 games. Han lär springa benen av sig imorgon för att försvara sin r2-plats sedan förra året och förhållandena i AO passar definitivt honom bättre än Chung.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt