Speltips: Kan Huzjak gå rent genom gruppspelet?

Tjena,

Det blev gröna siffror idag efter två fina segrar. Can Akkuzu inledde dagen fint med att besegra Cheaib med 3-1. Akkuzu inledde med att vinna med 11-9 x2 för att sedan förlora ett tufft tredje set. Överlag kändes Akkuzu som den hetare spelen när det drog ihop sig. Han höjde sig genast en nivå när det behövdes medans Cheaib krigade matchen igenom.

Dagens andra spel satt också fint då Arcila +1.5 lyckades knipa precis två set mot Huzjak. Många av er förundrades säkert över varför jag inte plockade den raka segern här. Men efter Arcilas alla 2-3 förluster så såg jag mer värde i +1.5 här. Det visade sig riktigt då Arcila ledde med både 1-0 och 2-1 i set. I avgörande hade han en större ledning som han "som vanligt" tappade efter att skallen rasat ihop.

Ett spel är redan utskickat för imorgon. Det är ett maxspel som jag var tvungen att skicka direkt med risken för oddsdropp i åtanke. Det har redan rasat så jag kommer inte gå in på det något vidare.

-

Challenger Ochsenhausen

Josip Huzjak vs Marc Duran

Spel: Josip Huzjak @ 2.679

Bookie: Pinnacle

Stake: 5/10U

Spelstopp: 12:30

Josip Huzjak leder Challengern på 5-0 i kvot efter två dagars spel. Det måste vara en av de sjukaste sakerna som har hänt på Challengern faktiskt. Han har verkligen hamnat i en dröm av motståndare. Alla har extremt svårt för hans spelstil i startfältet och det ska bli skoj att se om Huzjak kan hålla ihop nerverna i slutspelet.

Huzjak spelar en match innan denna matchen imorgon. Där möter han Akkuzu som han förlorade emot med 2-3 senast. Han har absolut chans där också då Akkuzu verkligen såg skakig ut senast. Jag tror dock Akkuzu är såpass smart att han har lärt sig Huzjaks spel sen sist.

Huzjak har bara tappat 3 set på 5 matcher och det var egentligen bara mot den ovan nämnda Arcila som Huzjak fick problem. Problemen berodde i största hand på Arcilas material. Men Huzjaks lyckades krångla sig ur även den knipan. Han har inte tappat skallen en enda gång hittills och hans forehand har verkligen imponerat med hans mått mätt. Stressen som man ibland kan uppleva med Huzjak har inte heller infunnit sig.

Imorgon möter han alltså Duran, som är en spanjor som tävlar en hel del internationellt. Jag trodde han skulle göra bättre resultat här än vad jag har sett hittills. Han har en väldigt tveksam serve där han kastar bollen mot sig samtidigt som han täcker den med kroppen. Det har retat många spelare under dessa dagar. Samtidigt är han medveten om att det inte finns någon "riktig" domare på plats vilket han utnyttjar. Speciellt i jämna lägen så är det helt sjukt vilka mygelservar han gör. Jag tror dock inte att Huzjak kommer lida speciellt mycket av det då han ändå skär tillbaka bollarna.

Grunden till detta spelet är egentligen väldigt enkel. När jag har letat så har jag inte hittat ett enda möte mellan spelarna tidigare. Därav är det nästan alltid spelvärde på Huzjak. Det finns nog ingen som har ett så säreget spel som honom. Han malde ner Angles igår och jag tror säkert samma sak kan upprepa sig mot Duran. Jag har även kikat på Durans resultat mot andra deffar och det är verkligen inga resultat som skrämmer mig.

Med dessa förutsättningar så tror jag Huzjak har klart större chans än vad oddsen indikerar.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.