Speltips: Jackpot på V86 - Spikförslaget under 10 %!

Hallå i stugorna,

ikväll har vi en stundande jackpot på V86 med 14 miljoner till en ensam vinnare så jag tänker att jag skulle gå igenom avd. för avd. här under med lite tankar och idéer,

V86-1:

Jag var länge inne på att spika 1. Sambucus P.R. men det verkar inte som att tränaren är så sugen på att se den i ledningen idag, så jag vågar inte spika och rankar den som först som tredjehäst.

Första hästen blir istället 8. Digital Archive som kommer från en kanon insats senast då den fick gå utvändigt ledaren i 2,5 varv på distansen 3140 m och vann.

6. Magnifik Brodde är väldigt startsnabb, men han lyckades inte hålla ut Sambucus P.R på Umåker på juldagen, men här tror jag att han kan få överta ledningen och därifrån är han hästen att slå.

Jag tycker man även ska ha med 3. Navaronne som kommer med två raka segrar.

Rank:

8-6-1-3-(7-5)

V86-2:

Här var min plan att spika 4. I’m Just A Sund men det hela fick bli att man fick tänka om då Daniel Redén har tyvärr fått lov att stryka hästen.

3. Like Lightning är riktigt snabb ut när det är autostart men jag är lite orolig för hur denna valack ska klara av spår 3 i voltstarten, ifjol när han startade från spår 3 så tog han några galoppsteg och hamnade bland de sista i fältet, men han är ändå så pass snabb ut att om Anna-Karin får iväg honom hyfsat så borde han ta spets, från spets eller ryggledaren har denna valack 6/7 segrar.

Stig H Johansson har 8. Cash A Cheque Em ut till start här och det är inte någon som har vunnit på ett tag och att den ska vara så stor favorit som 52 % i skrivande stund köper jag inte riktigt.

Om inte 3. Like Lightning spetsar så tror jag att 6. Action Launcher gör det och till under 5 % är den väldigt spelvärd enligt mig.

Rank:

3-8-6-(1-5)

V86-3:

Favoriten 12. Blås Undan går ner någon klass nu och ska vara favorit, men jag rekommenderar inte att man tar fram hammaren och spikar utan jag tycker man istället ska ta fram målarburken och streckar hela 8 hästar i detta fältet, detta för att Blås Undan brukar ha lätt till att ta till en galopp.

8. Hibokongen brukar ofta avsluta vasst och vid en bra resa kommer han vara med att göra upp om det.

13. Lill Maria satt senast fast med allting sparat och hade förmodligen vunnit med lucka då.

Utöver dessa tre tycker jag även 3, 4, 6, 7, 9 kan vara bra att ha med.

Rank:

12-8-13-9-6-7-3-4-(11-1)

V86-4:

2. Optimum Dragonfly var riktigt bedrövlig sist och det kanske var bra då hon enligt mig blir underspelad pga det idag. Jag tror att Per Lennartsson kommer skicka iväg detta sto till ledningen och där tycker jag att hon ska ha en god chans att vinna, under 16 % i skrivande stund. Spelvärd spik.

Om man inte väljer att strecka på så är 8. Ursel Gio och 4. Mellby Exotic tidiga.

Rank:

2-(8-4)

V86-5:

7. Narold Vox blir storfavorit och det kan jag köpa, även då jag kanske tycker den blir lite väl mycket spelad så kan jag tycka det är en okej att spika den för den har störst chans att vinna på hela omgången. Om man inte spikar så vill jag varna för 1. Udo´s Oilers som senast gjorde första starten i Sverige på två år, denna 9 åriga valack har varit nere i Frankrike och tävlat. Han gjorde en godkänd återkomst senast och med det loppet i kroppen tror jag att han har gått framåt ytterligare och till under 10 % tycker jag att han är intressant.

Rank:

7-1-(3-4)

V86-6:

Spelarna verkar ha svårt att bestämma sig då loppet är väldigt jämnspelat, men jag tycker mig ha funnit en riktigt spelvärd häst som jag har tänkt mi att spika, om sanningen ska fram tycker jag den borde vara streckad nästan på det dubbla jämfört med vad den är nu. Hästen det gäller är 7. Qamaro C.D, som från springspåret borde kunna hamna bra till det direkt från start. Qamaro C.D. slog senast Loke Survive som är favorit nu.

Att 4. Arctic Lord får Björn Goop upp i sulkyn är väldigt spännande och vid en eventuell strykning på 7. Qamaro C.D. så vill jag få in den så jag väljer att ha den som första reserv.

7-(4-8)

V86-7:

1. Angel Rain är bästa hästen här men på 3 starter från spår 1 så har detta sto galopperat två och blivit över en gång och när hon är streckad över 50 % så måste jag försöka fälla den.

2. Alva Garbo har visat form ett bra tag och har äntligen fått ett vettigt utgångsläge.

10. Annabelle Dimanche sprutade bra senast på V75 efter att ha fastnat i en trött rygg, om hon kan få gå i ryggar till 400 kvar så tror jag att hon kan bli sylvass.

4. Kulani är snabb ut och jag tror att det är hon som kommer sitta i ledningen.

Rank:

1-2-11-4-(12-3)

V86-8:

Det här tycker jag är ett mycket svårlöst lopp och min rekommendation är att strecka så många som man har råd med.

Jag vill varna för 3. Toronto Love och 8. Sugarboy Petoj. Den förstnämnda visade bra form på Örebro då den skrällvann senast.

8. Sugarboy Petoj brukar kunna öppna bra och trots spår 8 så tror jag att den kommer kunna sitta bra på det.

2. Scampi, 4. Make It Quick och 6. Quantum Outlook tycker jag även man ska ha med.

Rank:

2-3-8-4-6-(9-1)

På återseende!

/SnakeJr






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.