Speltips: Dags för bordtennis igen!

Tjena,

Då var det dags att äntligen dra igång speltipsen för 2017. Jag har legat lågt sedan mitten av december månad och jag kan bara konstatera att det gjorde gott för det mentala måendet. Man får aldrig glömma att det finns en värld bakom bettingfasaden också.

Jag har inte spikat upp några exakta mål för året. Det är egentligen av två anledningar. Jag vet aldrig hur mycket spelvärde som kommer finnas så därför går det inte att garantera en viss volym. Den andra anledningen är att det alltid kan dyka upp saker i livet som gör att bettingen får ta sig en paus. På grund av detta så utelämnar jag målen även om mål är en stark drivkraft för mig. Jag har en del privata mål med bettingen i år men det kommer jag inte delge här då det bara sätter en onödig press på mig själv.

Då var det slutsnackat, nu kör vi!

-

Challenger Ochsenhausen

Marek Klasek vs Alberto Mino

Spel: Alberto Mino @ 1.50

Bookie: bet365

Stake: 5/10U

Spelstopp: 09.10

En riktigt trött match att börja med för året. 1.50 är väl inget märkvärdigt att inleda året med men jag tycker mig ändå se spelvärde i detta.

Marek Klasek är en tjeckisk gammal gnetspelare som inte ser mycket ut för världen. Han ska dock inte underskattas utan har en drös med rutin och listighet i sitt spel. Han spelar dock mindre och mindre frekvent vilket lär göra att han tappar både i tempo och träff. Han har spelat tre matcher i Bundesliga 2 i år och det har slutat med tre förluster. Alla matcherna var på andrabordet. Senaste matchen där var 18 december och vad jag kan utläsa så har han inte spelat varken där eller någon annanstans efter det.

Alberto Mino är en 27-årig grabb från Ecuador. Tävlar rätt frekvent och möter bra motstånd ofta. Slog Calderano för något år sedan. Ska dock sägas att Calderano inte var där han är idag vid den tidpunkten. Mino har en rätt udda forehandteknik i mitt tyckte och kanske att han borde slipa på den en aning för att komma upp i ännu högre nivå. Han inledde året med att spela för Grenzau i Bundesliga. Han fick en match där som han förlorade mot Filus med 1-3. Efter det har han spelat på förstabordet i Grenzaus andralag. Där har han gjort mos av det mesta och står på 11-3 i kvot. Han spelade match så sent som den 7 januari. Då vann han båda sina matcher, bland annat mot Szudi som jag har skrivit rätt mycket om tidigare i bloggen.

Vi har alltså två spelare med helt olika förutsättningar här. Mino är i matchform medans Klaseks form är rätt oklar. Om vi tittar på själva matchen så tror jag att vi kan få se en hel del fina bolldueller då båda spelarna är rätt bollsäkra. Jag tror dock att säkerheten och tryggheten i Mino kommer bli avgörande. Klasek servar mycket backhand. Där blir det viktigt att Mino vågar gå på direkt och inte låta Klasek ta staffetpinnen. Kollar vi på Minos serve så är den riktigt klurig och där tror jag att han kan få riktigt bra betalt.

Jag hoppas ni är många med till morgonkaffet imorgon så jobbar vi in Mino tillsammans!

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.