Speltips: EM - Dag 13 ( units)

Då var jag tillbaka igen, detta var inte planerat men har precis vaknat upp till "Breaking news". Det blir inte så långt då jag vill få ut spelet så fort som möjligt innan det droppar mer.

EM-Damer

Tyskland - Rumänien, spelstopp 15:45

Inför EM så hade Tyskland ett gäng skador som gjorde att man inte hade några speciella förväntningar, att man nu i Dag 13 bara förlorat en match och det mot Frankrike får ses som ett mycket väl godkänt betyg.

Rumänien har också överraskat positivt, förluster mot Danmark och Norge men annars ett par fina insatser. Neagu har varit stekhet och verkligen burit det här laget på sina axlar.

Just Cristina Neagu är vad den här reken handlar om. Hon leder skytteligan med 46 (!!!!!!!) mål på 6 matcher men har då också tagit hela 89 skott. Jag skulle vilja påstå att Neagu just nu är världens bästa spelare offensivt och utan henne så hade Rumänien knappt gått vidare till mellanrundan. Rumänien har i vissa perioder av matcher vilat henne och utan att ha det svart på vitt så tror jag man knappt vunnit en enda av dessa perioder, strategin är helt borta (Givetvis då alla spel bygger runt henne). De andra spelarna i laget är helt enkelt för dåliga och det syns så tydligt när de inte blir serverade fria lägen. Varför håller jag på och tjatar om det här då? Jo, Cristina Neagu har lämnat matchtruppen och kommer inte vara med i matchen mot Tyskland.

Oddset just nu är runt 2x pengarna, innan matchstart bör det vara runt 1.50 om inte lägre. Detta är ett så pass stort värde att jag kommer investera 5/5 units, det finns absolut inget att fundera på.

Jag väljer att spela 5/5 units på Tyskland -0.5 @ 2.12 på Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt