Det går trögt minst sagt, Ryssland förlorade igår efter att ha missat tok för mycket skott. Nog om det, ny dag och nya tag!

EM-Damer 2016

Spanien W - Slovenien W, spelstopp 20:45.

En riktig ödesmatch för Spanien som faktiskt kan missa avancemang från på förhand "EMs sämsta grupp". För att ha någon som helst chans att gå vidare så är det bara vinst som gäller. Jag är rätt säker på att både jag och Spaniens ledning är eniga om att för att Spanien ska plocka sin första vinst här i mästerskapet så måste bara anfallsspelet klaffa mer och man måste våga trycka bättre i andra fasen vid räddning/miss av slovenskorna. Försvaret har inte varit någon katastrof, släppa 25 mot Sverige och 25 mot Serbien är okej men inte mer.

Slovenien måste ha 1 poäng mot Spanien, annars kommer man snöpligt nog inte gå vidare trots en riktig kanoninsats senast när det blev vinst mot Sverige med 25-23. Slovenien förlorade nämligen första matchen mot Serbien med 36-34. Om man kollar lite närmare på matchen mot Sverige så ser man att Slovenien tryckte på bra som mot Serbien men skillnaden var att Sverige återigen visar att man är ett av de bästa defensiva lagen i turneringen. Jag tror Slovenien ser sin chans att vinna här genom att likt Serbien gjorde mot Spanien kontra på så mycket det bara går. Spaniens hemspring har varit under all kritik och kan man få till den biten är det inte omöjligt att det blir respass för de eleganta spanjorskorna redan i första gruppspelet.

Vad får vi då ut av dessa raderna? Jo jag tror vi får bra tempo där båda lagen ser sin chans till vinst genom ett snabbt och tempofullt anfallsspel. Slovenien är som jag skrev i en tidigare rek i mästerskapet ett av världens mest fartfyllda lag (Likt deras herrlandslag) så är fokus på att göra fler mål framåt än motståndaren, inte det klassiska balkantänket att släppa in färre än sin motståndare.

Jag väljer att spela 4/5 units på Över 49.5 mål @ 1.97 på Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt