Speltips: Barabanov kan bättre

God Kväll,

Dagens spel satt utan problem. Daniel Kriston hade inga större problem med Crepulja trots en liten darr i andra set. Hade nog totalt fem setbollar där men lyckades ändå förlora setet med 12-14. Kom igång bra i tredje och sedan var det bara att gasa. Kriston såg motiverad ut och det var en väldig fördel för spelet.

Yannick Vostes gjorde så att det blev två raka idag då han mosade Barabanov med 3-0. Släppte tolv bollar totalt och Barabanov hade otroliga problem med Vostes serve samtidigt som Vostes spelade äckligt bra matchen igenom.

-----------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Valerij Rakov - Kiryi Barabanov

Spel: Kiryi Barabanov @ 2.00

Bookie: bet365

Stake: 5/10U

Spelstopp: 10:20

Bet365 släppte oddsen jämnt, 1.83 på bägge spelarna. Marknaden ville dock annat och spelade ner Rakov till 1.72. Jag kan förstå tänket med att spela Rakov, absolut. Rakov har spelat okej idag samtidigt som Barabanov bara fått med sig två set under fem matcher. Jag valde dock att gräva lite mer under ytan här och blev plötsligt intresserad av Barabanov.

Jag hade inte sett Barabanov så mycket innan dagens spel. Han är en vitryss som faktiskt spelat en del internationellt. Jag valde dock att kolla upp hans resultat i klubben. Han spelar i Bundesliga 3 på andrabordet. Där har han 9-0 i kvot och det kan tyckas konstigt efter dagens spel. Han har dock bara mött spelare som är bättre än honom och ska egentligen inte ha bättre resultat efter dagens spel. Spelmässigt tycker jag dock att han har vart med i bollduellerna.

Som sagt, Barabanov har 9-0 i Bundesliga 3 på andrabordet. Rakov då? Han spelar två divisioner lägre i Oberliga(Div 5) och har där kvoten 3-7 på förstabordet. Med denna statistiken i ryggen så förstår ni säkert hur fel jag tycker att oddset ligger här.

Med det sagt så handlar inte allt om vilket division man spelar i eller vilka resultat man har visat upp. Jag tycker dock att Barabanov ser ut att ha ett högre tempo i kroppen och kan han bara driva på och röra Rakov så ska han ha en bra chans här.

Om vi ska gå in på nackdelarna med detta spelet så är det två till antalet. Barabanov brukar inte spela Challengers och precis som Crepulja tidigare idag så brukar det ta ett tag innan man kommer in i det. Nu har dock Barabanov dock känt på hallen en dag och ska vara "inspelad" i den. Den andra nackdelen är Barabanovs mentala förmåga. Har som sagt gått bra i ligan och sen kommer han hit och får massa stryk idag. Har faktiskt hängt med huvudet en aning också. Hur tacklar han det imorgon? Bra tror jag eftersom han ser Rakovs kvot från idag (1-3 just nu) och ser nog sin möjlighet att kunna ta en seger här.

Jag tror på Barabanov trots nackdelarna och det ska bli en spännande match att följa under den sena frukosten imorgon!

-----------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.