Hej!

Söndagen är kommen vilket innebär att helgen börjar närmna sig sitt slut. Så även helgens dartspelande, men först ska det avverkas kvartsfinal, semifinal och finalspel. Åtta bra spelare kvar och allt annat än hög underhållning går inte att förvänta sig. Gårdagens inlägg slutade med två vinster och två förluster. Det tunga spelet på hög checkout mellan Phil Taylor och Mensur Suljovic satt fint gjorde att man fick dra på smilbanden en kort stund. Nu ska vi ta tag i dagen och jag tänker för första gången skippa de raka spelen och istället hitta guldklimparna inom specialspelen.

Benito Van De Pas-Phil Taylor, (Benito Van De Pas Över 2,5 180s) @1,66 //2,5U

Bookie: bet365

Spelstopp: 16,00

Dags för ett tungt spel för andra dagen på rad, detta på grund utav ännu en underligt satt lina. Benito har aldrig varit den största 180 kastare, men att bet365 sätter en 2,5 lina åt honom är lite utav ett hån. Både i första och i andra omgången kastade han tre st 180s, i dessa omgångar spelade man bäst av 11 legs. Nu ska det spelas i bäst av 21 legs och möjligheterna för 180s ökar markant.

Efter att jag sett Benitos prestation igår där han slog storspelaren James Wade, så är jag rätt säker på att han kommer pressa Phil Taylor idag vilket kommer leda till en hel del legs. Dessutom kastar han och Phil i ungefär samma fart vilket kommer gynna båda två. Det kommer dock gynna Benito mer som är en spelare som kan behöva få in rytmen för att komma igång.

Det finns inte så mycket mer att säga än att linan här är sned och att det måste investeras 2,5/3 units till @1,66 hos Bet365.

Michael Van Gerwen-Simon Whitlock, (Simon Whitlock Högsta Checkout Över 102,5) @1,83 //1,5U

Bookie: WilliamHill

Spelstopp: 15,00

Simon Whitlock skrev jag ett antal rader om igår. Då stod han upp till förväntingarna och vann komfortabelt som underdog. Självförtroendet har Whitlock har de senaste månaderna gått från att vara ner i källaren till att sitta uppe på molnen. Årets uppryckning går till Whitlock utan något som helst snack. Han har börjat hota de stora grabbarna igen och har vunnit två titlar på Pro Touren den senaste tiden. Han gör inte många misstag just nu, han kastar höga scorer och han checkar ut löjligt stabilt. Jag skrev igår att det såg tidigare ut som att Whitlock trodde det satt minor på alla dubblar som skulle explodera ifall han träffade dom. Så är inte fallet nu och han är säkerheten själv på att checka ut.

Dagens spel då. En lina man vid första anblick blir så gott som kär i. Denna lina får vi enbart för att han ställs mot Michael Van Gerwen. Bolagen räknar med att MvG gör narr av Whitlock och att den sistnämnde knappt kommer få några chanser att checka ut. Sanningen är att så kan fallet bli om MvG är på det humöret, och just därför håller jag ned insatsen något jämtemot om det skulle varit mot någon annan. Whitlock tog igår ut 110 och har kapacititen att ta ut betydligt högre än så, och det har han gjort den senaste tiden.

Ännu en schysst lina som vi måste hoppa på direkt. Spelar Whitlock som han gjort senaste tiden kommer han ges chanser att ta ut höga checkouts.

Joe Cullen-Peter Wright, (Joe Cullen högsta checkout Över 106,5) @1,83 //2U

Bookie: WilliamHill

Spelstopp: 17,00

Ännu en lina som känns på förhand bra, mycket bra. Detta med tanke på att det här kommer bli en jämn match och att många legs kommer behövas. Joe Cullen har gjort sitt bästa år någonsin och slog igår ut de två senaste årens världsmästare Gary Anderson med 6-5. Joe firar denna helg ett års giftermål med sin fru Toni Louise och dom skulle egentligen varit iväg och firat i Milan. Joes föräldrar fick istället resan medans Joe just nu är i Glasgow och gör stordåd.

Att WilliamHill satt en lina här på 106,5 är inget annat än snällt av dom, Joe tog igår ut 124 och var 50 procentig på sina dubblar overall. Det är inget annan än imponernade mot en hemmaspelare när publiken gjorde allt för att få han att missa. Joe är trots sina ålder en av de mognaste på touren och han fokuserar alltid till något extra när det behövs. Detta har han visat när han vunnit såväl första som andra rundan i avgörande legs. Idag kommer fokuset behöva vara på från start till mål om han ska ha någon chans mot Peter Wright. Det kommer inte vara något problem och jag trot Joel mycket väl kan ställa till med problem för Wright idag. För att ställa till med problem kommer han behöva ta ut höga checkouts, det vet han och det kommer han lösa.

106,5 linan här tar vi fort och sätter oss nöjda och kollar. Chanser kommer ges och det förvånar mig inte om han går över linan mer än en gång. 2/3 units investeras till @1,83 hos WilliamHill.

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.