Speltips: En Zeljko med bättre inställning

God Kväll,

Florian Bluhm gjorde jobbet för oss idag då hann vann mot Daniel Kiss med siffrorna 11-5,11-9,11-9. Jag var faktiskt en aning rädd inför matchen då Kiss såg okej ut mot Gerold. Han hade dock enorma problem mot Bluhms deff som han flera gånger borrade ner i nätmaskorna med sin forehand.

Fanns väl ett tillfälle i matchen som jag kände en viss osäkerhet i. Det var i andra set när Bluhm gick från 10-6 till 10-9. Bollen därefter var matchens bästa och Bluhm stod som segrare.

-------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Florian Bluhm - Filip Zeljko
Spel: Filip Zeljko @ 1.53
Bookie: bet365
Stake: 5/10U
Spelstopp: 11:10

Bluhm gick 1-1 idag efter förlust mot Chtchetinine och vinst mot Kiss. Mot Chtchetinine var han förlorad på förhand eftersom han aldrig haft en chans mot hans spelstil. Det var omvända tankar när han mötte Kiss då han säkert visste att vinstchansen var maximal. Han har inte testats så mycket under dagen alltså.

Bluhm går bra i Bundesliga 3 som jag skrev om igår. Dock är det en lägre liga vilket gör att det inte är många som har en slugger till forehand. Det gör att Bluhm kan kontrollera matcherna med sin deff och sätts inte på prov på samma sätt som mot bättre spelare.

Zeljko gjorde en fruktansvärd turnering måndag-tisdag och var rejält revanschsugen idag. Ett klart bättre kroppspråk var grunden men också en bättre träff på bollen i framförallt forehand.

Han inledde dagen med en imponerade seger mot Nagy med 3-1. Tog sig sedan an Gavlas som han förlorade med 2-3 emot. Han gjorde dock en bra match och kunde lika gärna fått med sig den. I den sista matchen mötte han Chtchetinine och där visade han att formen finns. I matcher mot deffar ser man tydligt om bollträffen och bollsäkerheten finns där. Han visade också upp ett fint tålamod och avvägde när det var läge att attackera. En aning svag på backhandsidan men mot en deff behöver man inte alltid jobba så mycket där. Trots en fin insats fick han ge sig med 2-3. Står alltså på 1-2 inför andra dagen. Siffror som lika gärna kunde vart de omvända.

Med den träffen och inställningen som Zeljko visade upp idag så ska det finnas en bra chans till seger mot den andra deffen imorgon, en klart sämre variant dessutom. Jag tror även det är skönt för Zeljko att ha fått mött en deff och att han nu är inne i det matchtempot också. Det som skulle kunna vara ett frågetecken i denna matchen är om Bluhm får en bra start. Zeljko har visat ett tråkigt kroppspråk innan och skallen kan säkert gå imorgon om det börjar ta emot igen. Jag tror dock att Zeljko kommer få en del poäng direkt på serve och förstattack vilket gör det klart skönare att spela mot deff. Att han också har en riktigt hård och välplacerad forehand skadar inte heller.

---------------------

@ tabletennisbetk






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.