Speltips: Robles sliten efter EM

Tjena,

Ett par dagar sedan det kom ut ett inlägg nu. Spelboken har det dock vart full fart i och dessvärre har svackan hittat tillbaka. Mycket beroende på ett EM som var helt sönderslaktat av underdogs. Jag älskar att hitta dem men i detta EM har det dock uteblivit. Skulle kunna skriva en krönika om hela EM och alla sjuka resultat men det ska jag dock skona er ifrån. Att två fransmän möttess i EM-Final, Lebesson och Gauzy, får dock ses som en rejäl skräll. Lebesson trodde jag vart helt ute ur bilden och en Gauzy som börjat säsongen uselt trodde jag inte heller på. Timo Boll gick till semifinal trots skador i flera månader och antagligen skadad hela EM också eftersom han fick lämna W.O i semifinalen. En finländare höll på att slå ut honom i kvartsfinal och där tyckte jag vi satt bra till 9 gånger pengarna.

Vi gratulerar Frankrike och framförallt Lebesson till ett väldigt fint EM. Ska bli spännande att se vad han kan göra med detta guldet framöver.

Idag är det måndag vilket innebär Challenger. Spelas måndag-fredag så vi har att göra dessa dagar. Skickade ut ett spel på Vrablik mot Chtchetinine redan igår. Det har sjunkit en del och är väl inte spelvärt nu längre. Spelet grundades mycket på att Vrablik slog Chtchetinine i en tävling i fredags. Han vann då med 3-0 i gruppspelet och så också i semifinalen. Vrablik vann också hela tävliingen vilket vittjar om en fin form.

--------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Alvaro Robles - Bohumil Vozicky
Spel: Bohumil Vozicky @ 1.90
Bookie: bet365
Stake: 4/10U
Spelstopp: 17:20

Jag förstår inte vad Robles har att göra i denna Challengern. Han spelade ett EM under förra veckan och hade verkligen behövt lite vila. Samtidigt som han hatar att spela Challengers. Nu har han bara kommit hit och spelar av detta. Hade vart kul att höra hans tanke bakom detta. Han har inlett med två tokdåliga insater och 0-6 i set.

Vozicky är en av mina favoriter. Ingen sköning att titta på men jag vet alltid vad jag får av honom. Han krigar till sista boll och försöker verkligen hitta in i matcherna när det går emot. Spelar i Bundesliga 3 i år vilket kanske inte är så jättesexigt. Han får dock vinna mycket matcher vilket kan vara bra för självförtroendet. I första omgången i ligan blev det två torskar för honom men sedan dess har han gått rent utan setförlust.

I denna matchen ska självfallet Robles vara favorit under normala omständigheter. Dock är omständigheterna kraftigt förändrade nu. Robles verkar sliten och antagligen väldigt besviken efter ett dåligt EM där han inte kvalade sig in i huvudturneringen. Nu möter han en Vozicky som har inlett stabilt idag samtidigt som han är en riktig gnetspelare som inte ger bort poäng i onödan. Detta är absolut inte det Robles behöver just nu och får Vozicky en bra start här så kommer det gå fort.

-----------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.