Speltips: En avslappnad Horejsi

God Kväll,

Äntligen blev det en riktig jackpottdag igen. Fruktansvärt nödvändigt om man kikar på siffrorna i oktober. Nu hoppas jag att backen släppt och att gaspedalen får grina illa. Allt som har gått emot sedan en tid gick med oss idag. Istället för att förlora första set så fick vi med oss det i 3/4 matcher. Just första set är extremt viktigt, speciellt i Challengern då skallarna på spelarna inte är de bästa.

Angående dålig skalle så kan man ju titta på Gauzys siffror. 0-5 och 3-15 i set. När han förlorar första setet i en match så viker han ned sig fullständigt och skiter i det totalt. Jag kan tyvärr inte tycka synd om honom när han håller på sådär. Jag skrev i ett inlägg för ett par dagar sedan om just honom och hans extremt svårbedömda skalle.

Annars finns det väl inga jättestora grejer att rapportera om idag. Horejsi och Kosowski är klara för semifinal och tre spelare slåss om de två andra platserna.

---------------------------

Challenger Ochsenhausen
Miroslav Horejsi - Evgueni Chtchetinine
Spel: Miroslav Horejsi @ 2.10
Bookie: bet365
Stake: 5/10U
Spelstopp: 08:30

Horejsi har sett fantastiskt bra ut denna Challenger. Sådär riktigt vråltaggad som bara han kan vara och när han vispar in sin hemmasnickrade forehand så är det inte många som är kaxiga längre. Han är egentligen en väldigt svårbedömd spelare då hans lägstanivå är rent av horribel. Nu har han dock vart riktigt bra i fem raka matcher och jag kan inte se att det skulle avta till imorgon. Han kan spela helt avslappnat och det är en klar fördel när han möter deff. Statistiken mot Chtchetinine är väl rätt jämn de sista matcherna. Jag tycker dock att han har vikt ner sig en aning när han har haft matchen i egna händer. Det ska inte behöva hända imorgon då han som sagt spelar helt utan press.

Chtchetinine slår fortfarande sämre spelare, det är helt klart. När motståndaren är en aning bättre så som mot Kosowski och Toriola idag så är han faktiskt inte helt med längre. Får inte alls det bettet i deffen som jag skrev om igår. Bollarna blir allt för höga och med för lite skruv. Även en spelare som är sämre mot deff har nu nästan chans mot Chtchetinine. Att han idag också såg en aning skadad ut mot Toriola, enligt rapporter då jag inte såg matchen själv, så ska Horejsi ha ännu större chans.

Chtchetinine står på 3-2 och behöver väl egentligen denna matchen för att känna sig helt säker. Jag har dock gått in i den fällan för ofta för att göra det igen. Som sagt, Horejsi kan spela helt utan press mot en deff han brukar svaja mot i jämna lägen. Jag tror att Chtchetinines val att spela i fjärdeligan i Tyskland plus hans ålder nu börjar sätta sina spår. Att matchen startar 08.30 imorgon och är Chtchetinines första för dagen talar också för Horejsi. Chtchetinine blir oftast allt bättre ju längre dagen går. Han lär vara riktigt stel i kroppen imorgon efter två dagars spel.

Kör Horejsi!

--------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.