God Kväll,

Resultaten går verkligen inte vår väg nu, som jag senast skrev om igår. Bordtennis är en sport med små marginaler. När man då ska spela på den så blir marginalerna än mindre. Istället för att få en kantboll vid 10-9 så går den istället emot osv. Det är väl det som kallas varians enligt experterna.

Jag tänker inte specifikt gå in på varje match idag. Det som jag kan nämna är att flera av spelarna går ner sig lite väl lätt när det börjar gå emot. Samtidigt får man ha med i beräkning att Challengern inte håller någon vidare klass. Här harvar spelare som ofta är i slutskedet av sin karriär. Det roliga är att tävlingen är avsedd för "nya lysande stjärnor" som de beskriver det på sin hemsida. Skönt då att medelåldern är ca 30 plus.

Jag brukar generellt ha bättre träff andra dagen av en Challenger. Något jag har funderat mycket över och jag kommer nog vara mer passiv första dagen av en Challenger framöver. Man vet aldrig var spelarna står, förutom om man hittar någon statistik långt ner under jordens yta. Den brukar dock inte säga allt för mycket utan här är det dagsform som räknas.

--------

Challenger Ochsenhausen
Antonin Gavlas - Yannick Vostes
Spel: Yannick Vostes @ 1.662
Bookie: Pinnacle
Stake: 5/10U
Spelstopp: 12:20

Vi börjar med att titta på dagens resultat först:

Antonin Gavlas

Gauzy --> 1-3
Shetty --> 3-1
Kosowski --> 3-2
Robles --> 1-3
Bankosz --> 3-1
Totalt: 3-2

Jag fick stifta bekantskap med Gavlas på riktigt för första gången idag. Jag har sett honom vid enstaka tävlingar men jag är inte så påläst kring honom. Är fyllda 30 och kommer från Tjeckien.

+

Har en fin forehand som han kan variera rätt bra.
Är vänsterhänt vilket gör att han få ofta fina vinklar att jobba med efter serve.

-

Har en hemmasnickrad backhand som är allt ifrån bra. Backhandtrycket är han ruskigt osäker på. När han kommer bak en bit från bordet och ska veva med sin backhand så ser det ut som en amatör. Han lyckas dock veva in den emellanåt vilket jag inte kan förstå.

--------

Yannick Vostes

Sitak --> 3-0
Gauzy --> 3-0
Shetty --> 3-0
Kosowski --> 1-3
Robles --> 3-1
Totalt: 4-1

Yannick Vostes är en av de som tävlar mest frekvent i Challengern. Är nu uppe i 22 st tävlingar och kommer delta i den stora finalen i slutet av december månad. Har hittat formen idag och är då extremt svårslagen.

+

Serven är en av de starkaste vapnen Vostes har. Det är på gränsen att den är regelrätt men i Challengern finns det inga domare som går in och korrigerar.
Kan sätta de mest omöjliga slagen emellanåt och är en svårläst motståndare då han ofta ändrar vinklar i duellerna.

-

Kan ibland bli väldigt statisk i backhandspelet. Istället för att göra något med bollen står han bara och håller inne den vilket gör att hela hans spel blir låst.
Kan flaxa iväg ibland och ha en hög felprocent om han kommer i underläge i matchen.

Motivering

Jag har upplevt Gavlas som lite skruvkänslig under dagens spel. Jag tror därför att Vostes kommer få extremt bra betalt för sin serve i denna match. Tar han två poäng i egen serve så är mycket vunnet.

Gavlas har haft stora problem i backhandspelet under dagen. Vostes är bra i backhandspelet mot vänsterhänta och kan han bara styra spelet mot backhand så är mycket vunnet här.

Både Gavlas och Vostes vill ha ett öppet spel. Här gäller det att Vostes behåller trycket mot backhand så att Gavlas inte får gå runt och jobba med sin forehand för mycket. Jag tycker dock att Gavlas ofta kommer nära bordet när han går runt så kan bara Vostes hålla lugnet så borde det finnas mycket yta långt ut i forehandrutan.

Det största orosmomentet i denna match är att Vostes kommer vara klar för semifinal. Jag har dock sett Vostes i denna galna form förut och då har han bara kört på. Jag hoppas att han fortsätter med det imorgon och inte går in i dimman.

-----------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.