Speltips: Avslutning i Ochsenhausen

God Kväll,

Dagens bloggspel gick helt åt skogen. Jag trodde Demeter skulle kunna dra ut Sriram men jag hade helt fel. Sriram imponerade med sitt stötande och kunde kontra bra med sin forehand. Sriram har verkligen imponerat under denna turnering och det ska bli spännande att se om motståndarna har lärt sig till slutspelet.

Efter det nederlaget vände jag på steken och började tro på Sriram istället. Först plockade vi honom mot Jancarik. Där vann han med 3-2 till hela 4.5 gånger pengarna. Ett riktigt drömodds enligt mig då Jancarik brukar ha problem mot defensiva spelare.

Sedan plockade vi även Sriram mot Hedlund. Sriram tackade för förtroendet även där och körde över Hedlund i tre raska. Jag var lite rädd på förhand då Hedlund är vänsterhänt och det kunde ställa till det med vinklarna för Sriram. Detta var dock inget större problem visade det sig.

-------------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Frane Kojic - Sushmit Sriram
Spel: Under 74.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 4/10U
Spelstopp: 11.50

Kojic var en spelare på frammarsch för ett par månader sedan. Såg oerhört stabil ut, i framförallt Challengern, och gick ofta rent där. I förra Challengern lämnade han W.O pga skada och jag tror han var risig redan innan dess. I denna Challengern har han hittills sett lite ringrostig ut och har inte riktigt den säkerheten som brukar finnas där.

I sista matchen idag såg det dock bättre ut. Han körde över Huzjak och han är faktiskt en riktig expert mot defensivspelare. Jag vet inte vad man ska räkna Sriram som riktigt men är man bra mot deff så brukar det funka mot spelare som Sriram också.

-

Sriram imponerade som sagt stort både igår och idag. Bolagen har inte trott på honom någon gång i princip men börjar nu justera oddsen en aning. Fortsätter han att tävla i Europa så kommer dock resultaten utebli. Motståndarna lär sig väldigt snabbt och då kommer han inte ha något att kontra med. Det ska dock bli intressant att se hur långt det räcker i denna tävling.

Varför jag väljer ett underspel i denna matchen beror väl främst på en orsak. Antingen så kommer Kojic ha fullständig koll här och köra över Sriram eller så kommer det omvända inträffa. Nämligen att Kojic inte alls kan hantera Sriram och blir överkörd själv.

Jag tycker ändå att matchoddsen sitter ganska rätt här då jag ser Kojic som favorit. Samtidigt är det väldigt ovisst då ingen garanterat vet hur Kojic bemästrar Sriram. Jag tror dock att Srirams segertåg kommer ta slut och det vore logiskt att det blir mot Kojic. Samtidigt kommer Kojic ha en semifinalplats att spela om här och lär vara tokladdad. Jag tror på Kojic men det gör inget om Sriram vinner så länge som det är med klara siffror.

-----------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.