Speltips: Nu tar det stopp för Mego

God Kväll,

Det blev jackpott idag då båda bloggspelen satt plus de två andra spelen som jag skickade ut. Skönt start på veckan som kan bli kort då det är damchallenger onsdag-fredag. Skulle jag inte hitta någon superinfo där så blir morgondagen den sista på veckan för min del.

Båda överspelen satt alltså idag och allt gick vår väg. Både Mego och Sitak tog första set i sina matcher och det underlättar väldigt när underdogen får första set. Mego lyckades till och med vinna mot Chtchetinine vilket måste vara första gången på ca 50 försök. Han firade därefter genom att sätta sig på knä likt en mästare. Sitak och Nagy hade en tuff femsetsbatalj där gummiarmen spökade som vanligt för Sitak i avgörande.

Morgondagen bjuder på endast sex matcher då Kojic fick lämna W.O tidigare idag. Flera spelare har överpresterat idag och jag anser att det är svårt att finna något av värde imorgon på grund av prestationerna idag. Jag har helt enkelt inte koll på var spelarna står till 100%. Ett spel har jag dock hittat.

---------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Pavol Mego - Josip Huzjak
Spel: Josip Huzjak @ 2.90
Bookie: bwin
Stake: 3/10U
Spelstopp: 09.40

Pavol Mego är i riktigt bra form som jag skrev om senast igår. Då lät det såhär:

"Pavol Mego som inte är någon vidare spelare enligt mig, spelar så högt upp som i Bundesliga 3. Han spelar dock på andrabord med det är ändå en bra liga med bra matcher. Han har startat säsongen lysande där med 4-0 i matcher och endast ett förlorat set. Spelade så sent som i lördags match vilket gör att matchformen är det absolut inget fel på."

Analysen stämde mycket riktigt då han inledde dagens spel med att slå defensivspelaren Chtchetinine med 3-1. Efter det fortsatte han med att slå Sitak med 3-1 som han brukar ha jämna matcher emot. I den tredje matchen manövererade han ut Simoncik trots problem med hans serve. Han avslutade dagen med att förlora mot Vyborny. Jag kände nästan på mig det då Vybornys spelstil inte alls passar Mego. Han står alltså på 3-1 efter första dagen och det har nog inte hänt sedan J-O Waldner var bäst i världen.

-

När jag fick se Huzjak för första gången idag så fick jag en mindre chock. Han såg ut att ha gått ner ett par kilo och rörde sig som en spänstig katt helt plötsligt. När han också har arbetat extremt hårt med sin forehand så blir han livsfarlig för alla. Jag trodde Huzjak var en spelare som aldrig skulle bli/vilja bli bättre men detta var riktigt skoj att se.

Han står på 2-2 efter dagens spel då hans vinstmatch mot Kojic inte kommer att räknas in. Slog Sitak och Nagy samtidigt som han förlorade mot Vyborny(trots 2-0 ledning) och defensivspelaren Chtchetinine. Fin dag för Huzjak där han nog skulle ha haft 3-1 i kvot. Matchen mot Chtchetinine är bara tråkig och sådana matcher behöver de inte ens spela.

Varför tror jag då på Huzjak efter Megos utskåpning av den andra deffen(Chtchetinine) idag?

Mego och Huzjak har mötts ett antal gånger. Dessa gånger har Mego valt att i princip lyfta över Huzjaks deff. Gör han det imorgon så kommer det definitivt vara kört för Mego. Går han mer på kraft så tror jag ändå han får svårt. Huzjaks deff är sådan brutal underskruv i och går inte att jämföra med Chtchetinines. Det känns som bolagen gått allt för mycket på Megos vinst mot Chtchetinine här.

Min andra anledning är att jag tror att Mego kommer känna en viss press imorgon. Han är inte van vid att stå på plus och ha chans på avancemang. Behöver minst en seger imorgon för att känna sig trygg. Jag tror att han tycker det är sådär roligt att gå in mot Huzjak som kommer försöka gneta till sig matchen. Huzjak behöver verkligen en seger här och kommer göra allt för att ta den.

Mego har vunnit senaste två mötena med 3-1 respektive 3-2. Denna gång är det dock en annan Huzjak, som rör sig likt en katt och faktiskt kan vara offensiv vilket kan störa Mego. Blir Mego det minsta tveksam här så kommer Huzjak att loopa med sin superäckliga forehand och Megos blockering kommer darra av skräck.

----------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.