Speltips: Kleprlik får en chans till

God kväll,

Vilken risig dag det blev idag. Kleprlik gjorde sin sämsta match på ett par månader mot Vrablik. Jag vill inte lägga ordet läggmatch i min mun, men detta såg verkligen inte bra ut. Kleprlik körde backhandserve hela matchen istället för att använda sin fenomenala forehandserve. Jaja, ibland blir det så när två landsmän möts.

Dubbel som jag skickade ut på twitter gick också åt skogen. Sun som sett helt lamslagen ut under hela dagen hade plötsligt vaknat till liv och pangade på som bara den. Den mest svidande förlusten kom dock i sista matchen där jag hade spelat på Hedlund mot Konecny. Hedlund hade matchboll i fjärde som han brände. Som om inte det vore nog missade han också tre matchbollar vid 10-7 i avgörande och en vid 11-10.

Vi blickar framåt istället för bakåt och tar en titt på morgondagen.

--------------

Challenger Ochsenhausen
Jakub Kleprlik - Yannick Vostes
Spel: Jakub Kleprlik @ 2.25
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U
Spelstopp: 12.20

Denna är nog den märkligaste Challenger jag har vart med om. Endast två spelare står på pluskvot inför andra dagen medans de andra sex står på 2-3. Det speglar denna Challenger då resultaten i många matcher är oerhört märkliga.

Den som står högst på tron efter första dagen är Yannick Vostes med 5-0(!) i matcher. Den ojämna Vostes som har sett sådär ut det sista har verkligen prickat rätt idag. Det ska dock sägas att varenda spelare han har mött idag har underpresterat grovt. Ni tycker säkert det är märkligt att jag väljer att spela Kleprlik i detta läget men jag ska försöka förklara varför.

När Vostes står på en stabil pluskvot inför andra dagen brukar han nästan alltid gå ner sig en nivå för att på något sätt ladda inför semifinalen. Att han sedan skulle gå rent i gruppspelet ser jag som högst osannolikt. Alla spelare här är oerhört jämna och Vostes är nog 4-5 här om jag skulle göra någon form av ranking på spelarna. Jag tror aldrig att Vostes klara av att spela på samma nivå två dagar i rad.

-

Kleprlik hade väl inget jättedag men är alltså en av 6 spelare som står på 2-3 inför andra dagen. Således har han allt att spela för här. Hans form som jag påtalade i förra inlägget verkar ha lagt sig en aning. Jag tror dock att han kommer vara tokladdad imorgon och försöka ta en av slutspelsplatserna.

Han möter Sun i första matchen. Där tror jag Sun kommer få problem med Kleprliks serve och jag ser honom som favorit där. Jag vill dock inte spela då oddset är aningen för lågt med tanke på Suns avslutning på dagen idag.

Jag tror som sagt att det finns två nycklar till seger imorgon. Dels Vostes motivation kontra Kleprliks och även det faktum att Kleprlik faktiskt befinner sig på en högre nivå spelmässigt än Vostes. Får han bara serve- och returspelet att sitta så tror jag vi har Kleprlik som segrare imorgon.

-------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.