Speltips: Kleprik som underdog

God Kväll,

Första gången vi var inne och rörde om i grytan i Bundesliga idag. Det slutade med 1 vinst och 2 voidade spel. Som jag skrev igår så får man gå på bolagens uppställningar utan att veta om hur lagen ställer upp.

Calderano och Stegers match blev iallafall av. Det stod då 2-1 till Calderanos Ochsenhausen. Han kunde alltså gå in och avgöra matchen här och som han gjorde det. 3-0 mot Steger imponerar verkligen. Han vann även sin första match idag och bär just nu fram sitt Ochsenhausen. Calderano lyser verkligen av självförtroende och det ska bli otroligt intressant att följa honom denna säsongen.

Imorgon är det äntligen dags för ännu en Challenger. Många på twitter har redan knutit band till flera av spelarna, på gott och ont. Rätt jämn Challenger på förhand imorgon och jag väljer att ta det lugnt till en början. Jag har dock hittat ett tokigt överodds till er.

-------------------

Challenger Ochsenhausen
Jiri Vrablik - Jakub Kleprlik
Spel: Jakub Kleprik @ 2.70
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U
Spelstopp: 17:20

Vill börja med att säga att detta är ett av de sjukare odds jag sett på ett tag. Med det sagt så går vi in på varför jag tycker det.

Vrablik har sett riktigt trött ut i gruppspelen det sista. Han lyckas dock alltid ta sig vidare och från semifinal och framåt så är han alltid livsfarlig. Behöver ofta ett par matcher innan han kommer in i turneringen. Gubben gillar öl vilket jag sett på sociala medier och det kanske tar ett par matcher innan helgens öl är borta ur magen som börjar bli allt större.

Jaukb Kleprlik befinner sig i storform och vann så sent som i fredags en turnering som heter TTStar. Den spelas på samma sätt som Challengern med 8 spelare där de 4 bästa spelarna går vidare till semifinal.

För ett par månader var denne Kleprlik helt under isen och man led verkligen med honom. Jag gick emot honom ett par gånger på den tiden. Ett par veckor senare hände något och han fick tillbaka sin vinnarglöd samtidigt som spelet rullade på som det skulle igen.

Han har visat upp otroligt fina resultat på senaste tiden där han vunnit ett par mindre tävlingar samtidigt som han har tagit sin in i huvudturneringarna i de större. Han vinner otroligt mycket på sin serve och första-attack. Det är väldigt skönt för en spelare att kunna bygga sitt spel på såpass grundläggande grejer i bordtennis.

-

Som om inte det vore nog så slog Kleprlik den gode Vrablik inte bara en gång utan två gånger i senaste tävlingen i TTStar. Han vann först i gruppspelet mot honom för att sedan också besegra honom i finalen. Det ska dock tilläggas att Vrabliks form också är god då han alltså tog sig till final.

Senast spelarna möttes i Challengern i slutet på augusti så vann Kleprlik med klara 3-0. Förutsättningarna är alltså solklara: Kleprlik har vunnit de tre senaste mötena och är i storform. Ska han då vara underdog och stå i 2.70 gånger pengarna? Absolut inte!

------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.