God Kväll,

Dagen bloggspel satt busenkelt då Sitak tog första set mot Nagy med 11-7. Nagy slarvade direkt från start och Sitak fick den start han behövde och kunde spela lugnt och avslappnat. Skönt när analysen stämmer och man har gjort skrivbordarbetet bra. Sitak var nära att ta hela matchen då han var uppe i 2-0 ledning. Sitaks psyke och gummiarm spelade dock ett spratt och Nagy vände och vann.

Skickade även ut två spel till vilket resulterade i en vinst och en förlust. Sitaks gummiarm var även i fokus här då han förlorade med 3-2 mot Baum. Det är ibland bättre att välja ett handicap på Sitak då han kan ha förskräckligt svårt att avgöra matcher. Psyket på den mannen är jag inte avundsjuk på.

Chtchetinine vår älskade gamle räv gjorde jobbet mot pajasen Nagy och körde över honom fullständigt. Nagy gick mest och larvade sig matchen igenom. Som tur var behöll Chtchetinine fokuset matchen igenom.

Ny dag och nya tag inför morgondagen:

---

Challenger Ochsenhausen
Sourav Saha - Andriy Sitak
Spel: Andriy Sitak @ 1.70 (1.61 på bet365 duger också)
Bookie: bwin
Stake: 4/10U
Spelstopp: 13.40

När jag hör namnet Saha så tänker jag först och främst på fotbollsspelaren med samna namn. I detta fallet är det dock inte han utan en pingisspelande indier. Jag fick stifta bekantskap med honom på riktigt först idag. Han hade en tuff kamp med sin landsman Shetty i första omgången. Han räckte dock inte till hela vägen och fick ge sig med 2-3.

Han står just nu på 0-4 med endast 4 vunna set. Han lär stå på 0-5 när dagen är slut om inte Nagy får för sig något annat.

Jag upplever att många spelare från Indien har en bra forehand och vill ha det öppna spelet. De är sämre i backhand och serve- och returspelet. Detta stämmer bra på Saha som försöker rulla upp den med sin forehand för att sedan få spel om bollen. Det var flera fina dueller mellan honom och Shetty eftersom Shetty också vill spela på det sättet.

-

Sitak behöver väl inte någon närmre presentation. Mannen med världens sämsta psyke sätter vi nu våra pengar på alltså. Jag gör detta främst för att Sitak är en mer stabil spelare än Saha. Helt okej backhand vilket jag hoppas han kan utnyttja mot Saha samtidigt som jag tror att Sitak kommer vilja vinna mer än Saha. Sitak kommer antagligen inte heller ha chans att gå vidare vid denna tidpunkt imorgon men han kommer göra jobbet för att vinna matchen. Saha hängde lite med huvudet tidigare idag och jag tror han kommer göra det imorgon också.

Sitak står alltså på 1-3 i nuläget och möter den andra indiern, Shetty , senare ikväll. Vinner han den så kommer han faktiskt ha en liten chans att ta sig vidare imorgon. Med de förutsättningarna så måste jag spela Sitak här.

Jag hoppas alltså på att Sitak kommer försöka hitta Sahas backhand samtidigt som han har den extra vinnargnistan som behövs. Vi får verkligen inte hoppas att matchen blir alltför jämn. Då träder nog tyvärr Sitaks andra huvud in och gummiarmen ploppar fram.

Fler bolag lär trycka ut odds under kvällen så ni som har is i magen kanske kan hitta bättre odds på Betsafe/Nordicbet eller Pinnacle.

---

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.