Speltips: Fortsätter på den inslagna vägen

God Kväll,

Dagen skörd blev fin då vi kunde summera en dag med 4 vinster och 1 förlust. Augusti månad har hittills vart en fantastik månad och låt det fortsätta så månaden ut.

Om vi tittar på dagens bloggspel där Kleprlik mötte Szudi. Jag får börja med att be om ursäkt till Kleprlik eftersom jag stavat hans namn fel hela dagen. Det går så ibland när man ska försöka vara snabb inom betting. Tur att ni är på hugget och påtalar felaktigheterna.

Kleprlik inledde iallafall matchen i ett rasande tempo. Det känns som om allting går så lätt för honom just nu. Han vågar dra till bollen på ett helt annat sätt. Han vann de två första seten med siffrorna 11-7,11-8. Efter det följdes spelarna åt i tredje där Szudi drog det längsta strået och vann med 11-9. I fjärde kändes det som om Kleprlik ökade tempot och Szudi hade inte en chans. 11-3 till Kleprlik och matchen vanns med 3-1.

-

Imorgon avslutar vi den första Challengern för veckan. Jag har redan nu hittat ett spel till morgondagen som jag vill ha ut.

--------

Challenger Ochsenhausen
Brice Ollivier - Jakub Kleprlik
Spel: Kleprlik @ 2.40
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Jag förstår inte alls hur bolagen kan sätta Ollivier som favorit här. Ollivier ser håglös ut stora studer samtidigt som Kleprlik mosat allt motstånd och står på 5-0 efter dagens matcher. Det enda frågetecknet är väl att Kleprlik redan är klar för slutspel och därför skulle kunna vila sig igenom morgondagen fram till semifinalerna. Jag har dock svårt att se det då Kleprlik är i sådan ruskig form att det nog inte går att slå av på takten. Allt går liksom i spinn just nu.

Jag skrev ett par rader om Kleprlik i föregående inlägg som stämmer väldigt bra in här:

"Kleprlik då, vad ska vi säga om honom? Han har vart helt under isen i flera månader men så i senaste Challengern så vaknade han plötsligt till liv igen.

Innan dess var fotarbetet obefintligt och forehanden träffade han ofta fel. Nu har han hittat tillbaka till grunderna. En serve som han får bra betalt för vilket är extremt viktigt. Samtidigt är hans forehand just nu fenomenal, ruskig skruv i den!

I backhandhalvan håller han ofta in bollen. Dock inte på ett passivt sätt utan antingen rullar han med backhanden eller så trycker han på bra med blockeringen. Ett spel som gör många motståndare stressade.

Kleprlik har inlett dagen lysande med 3 raka vinster och 9-1 i setkvot. Han fullkomligt lyser och ser ut att älska att spela bordtennis för tillfället. Jag hoppas att Kleprlik inte ger Szudi någon som helst vittring i denna matchen, framförallt inte i starten. Isåfall tror jag Szudi kommer vika ner sig rätt omgående och Kleprlik kan jobba i harmoni mot segern. De har mötts en gång innan, det var dock 2014. Då vann Kleprlik med 3-0. Detta lägger jag dock inte någon som helst värdegrund i."

Raderna stämmer väl in på Kleprlik just nu. Han gjorde alltså rent hus idag och förlorade bara 4 set totalt. Jag tror fortsatt att Ollivier får problem med Kleprliks serve och att han kan fortsätta jobba med sin forehand efter det.

Ollivier är en vänsterhänt spelare med sitt starkaste vapen i forehand och serve likt Kleprlik. Han har dock en sämre backhand vilket gör att han ofta hamnar en bit bak där han får svårt att avgöra poäng. Han ser ofta bortkommen ut, som om han inte bryr sig. Det lurar en dock då han kör ett litet spel för galleriet. Han står på 2-3 inför andra dagen och jag tror han får det svårt att ta sig vidare under rådande omständigheter.

Går Kleprlik in till denna matchen med fullt fokus så har jag svårt att se att Ollivier ska få någon syl i vädret. Ge oss en till grön dag Jakub!

-------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.