God eftermiddag,

Mina inlägg har kommit antingen på morgon- eller kvällskvisten hittills men idag gör jag ett undantag. Var en väldigt svårbedömd Challenger idag så spelen har skickats ut på twitter med lite kortare varsel. Det har vart ett lyckat koncept då 3/3 spel har suttit idag.

Efter lite kaffe och kladdkaka har jag nu studerat eftermiddagens och kvällens utbud efter fina spel. Innan vi går in på spelen vill jag ytterligare en gång hylla mina följare på twitter. Ni bidrar med glädje,kritik och framförallt motivation varje dag. Sedan starten på 1x2 har mina resultat förbättrats avsevärt. Mycket på grund av er. Jag lägger ner jobbet till 110% och lämnar inget och slumpen. Så tack till er igen.

-

Trots de fina månaderna här så ligger misären och lurar runt hörnet. Två av spelen idag gick faktiskt in med en del flax. Placek vände ett 0-2 underläge och 2-6 i tredje till 2-2 i set. Jag hade vart djävulskt arg om jag satt på Vrablik där. I Rakovs match mot Szudi så träffade vi överspelet med en boll. Det räcker men jag ska erkänna att det lika gärna kunde ha blivit ett förlustspel. Det gäller att erkänna för sig själv när man har tur för annars är det väldigt ofta man har otur vad gäller betting.

Efter en timmas vila så drar nu kvällspasset igång vid 16. Efter lite luskande har jag hittat ett fint spel.

--------

Challenger Ochsenhausen Adam Szudi - Jakub Kleprik
Spel: Jakub Kleprik @ 2.00
Bookie: Betsafe/Nordicbet
Stake: 4/10U

Blir inte riktigt klok på Szudi. Det verkar som om bolagen inte blir det heller. Såg han spela för ett par månader sedan nu tror jag. Då gick han precis vidare till semifinal trots dåligt startfält. I semifinalen hände något. Szudi började kämpa och visade verkligen vilja för att vinna. Han vann sedan hela den Challengern vilket var starkt.

Har följt honom noga nu under förmiddagen. Jag kan konstatera att det är den trötta Szudi som har vaknat idag. Trillar lätt bak i banan och står och viftar med sin backhand lite håglöst. När han får den på forehandsidan så träffar han bollen tjockare än en nybörjare på lekis.

Man ska dock aldrig räkna bort honom. Han kan helt plötsligt få fart under benen och vispa bort Kleprik i tre raka set. Det är de som är lite farligt med detta spelet. Jag anser dock att den chansen övervägs av oddset på Kleprik. Jag tycker Kleprik ska vara knapp favorit i denna matchen. Szudi har vunnit en match och förlorat två idag. Szudis enda seger kom mot blåbäret Rakov och säger inte något. I de andra matcherna, där jag faktiskt höll Szudi som favorit, så har han inte alls levererat.

-

Kleprik då, vad ska vi säga om honom? Han har vart helt under isen i flera månader men så i senaste Challengern så vaknade han plötsligt till liv igen.

Innan dess var fotarbetet obefintligt och forehanden träffade han ofta fel. Nu har han hittat tillbaka till grunderna. En serve som han får bra betalt för vilket är extremt viktigt. Samtidigt är hans forehand just nu fenomenal, ruskig skruv i den!

I backhandhalvan håller han ofta in bollen. Dock inte på ett passivt sätt utan antingen rullar han med backhanden eller så trycker han på bra med blockeringen. Ett spel som gör många motståndare stressade.

Kleprik har inlett dagen lysande med 3 raka vinster och 9-1 i setkvot. Han fullkomligt lyser och ser ut att älska att spela bordtennis för tillfället. Jag hoppas att Kleprik inte ger Szudi någon som helst vittring i denna matchen, framförallt inte i starten. Isåfall tror jag Szudi kommer vika ner sig rätt omgående och Kleprik kan jobba i harmoni mot segern. De har mötts en gång innan, det var dock 2014. Då vann Kleprik med 3-0. Detta lägger jag dock inte någon som helst värdegrund i.

Om ingen oförutsett händer så känns slantarna på Kleprik mycket bra.
Matchstart 20.00!

-----------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.