God kväll,

Dagens matcher i bloggen gick fantastiskt fint. Kosowski gjorde ingen besviken då han körde över Khanin med siffrorna 11-9,11-1,11-6. Handicap-spelet satt utan någon större ansträngning.

Vi hade även Kosowski i en dubbel tillsammans med Petr David. Petr David ville inte vara sämre än Kosowski och krossade Bankosz med siffrorna 11-8,11-4,11-9. Skönt att slippa svettas in varje spel dag in och dag ut.

Efter de två fina vinsterna så begav vi oss till OS i Rio för bronsmatchen i bordtennis. Jag ansåg att matchen var 50/50 inför och det kan jag nog konstatera att det var även efteråt.

Sydkorea tog ledningen i matchen när Youngsik Jeoung 3-2 besegrade Bastian Steger. Jag trodde aldrig att Steger skulle kunna pressa honom så bra och jag får nog erkänna att Steger var värd segern egentligen.

I den andra matchen gick Ovtcharov upp i en snabb 2-0 ledning mot deffen Joo. Efter det verkade Ovtcharov tappa sina krafter och Joo tog 2 snabba. I det avgörande hade tyvärr Ovtcharov vaknat igen och vann 11-6.

Sedan var det dags för dubbel som jag på förhand trodde skulle bli avgörande. Paren följdes åt till 2-2 och ett avgörande. I den setpausen begärde Boll att få träffa läkare. Väldigt synd för koreanerna då det var de två som var på gång. Tyskarna visade på rutin och vann avgörande med 11-9.

Boll gick sedan in i fjärde matchen och gjorde sin bästa match i turneringen då han slog Joo med 3-0. Tyskland tog bronset och ikväll avgörs finalen där Kina är tokfavorit mot Japan.

Imorgon kör vi en ny dag på Challengern och jag tycker det ser svårt ut på förhand. Jag har dock hittat ett spel som jag anser är intressant.

---------------

Challenger Ochsenhausen
Aliaksandr Khanin - Evgueni Chtchetinine
Spel: Chtchetinine -1.5 @ 1.53
Bookie: bet365
Stake: 6/10U

Khanin var första gången jag såg på Challengern idag. Jag fick verkligen inget bra intryck av honom. Jag vet inte om han var nervös eller om han helt enkelt är såhär dålig. När jag tidigare har sett klipp av honom så har han sett mycket bättre ut.

Såhär skrev jag inför matchen mot Kosowski tidigare idag:

"Khanin har jag inte sett så mycket tidigare. Har dock suttit och kollat klipp ett par timmar och nu även första matchen. I första matchen mötte han Kopanyi, en match jag på förhand trodde han skulle vinna enkelt. Han såg dock inte alls så bra ut som jag sett i klipp. Kopanyi är en usel spelare men Khanin såg inte ett dugg bättre ut och förlorade matchen med 3-2.

Jag tycker att Khanin har en sämre forehand helt utan fart. Väldigt svårt att vinna mot bättre spelare om du inte kan dra igenom på forehandsidan. I backhand ser han stabilare ut och kan nog mäta sig med Kosowski."

De raderna visade sig stämma väldigt bra. Nu ska han gå in och möta en defensivspelare i Chtchetinine. Har du då ingen bra forehand så blir det väldigt svårt att slå en deff då du måste kunna dra ett antal forehand i rad för att kunna vinna poängen.

Jag tror inte Khanin vaknar som en annan människa imorgon och ger inte Chtchetinine bort matchen imorgon så ska detta spel bara sitta.

-

Chtchetinine såg riktigt trög ut imorse då Petr David vann rätt enkelt. Efter det så slog Chtchetinine den starka Horejsi med 3-1 för att sedan krossa Kopanyi med 3-0 i den sista matchen för dagen. Jag tror att Chtchetinine nu har kommit in i turneringen och kommer bli väldigt svårslagen framöver.

Han möter Kosowski i första matchen imorgon och där får han en riktigt svår nöt att knäcka. Perfekt för Chtchetinine att börja med den matchen imorgon innan han ska gå in mot Khanin. Då har han hunnit hitta känslan i deffen och är varm i kroppen.

Om jag ska hitta ett frågetecken inför matchen så skulle det vara att det är två landsmän som möts. Jag vet inte om de känner varandra personligen och om de två har tränat mycket tillsammans. Jag har dock svårt och tro det då det skiljer såpass många år emellan dem. Även om de nu skulle gjort det så har jag mycket svårt att tro att Khanin skulle ha någon chans mot Chtchetinine efter den dåliga forehanden han visade upp idag.

-----------

Håll utkik på twitter för fler spel under morgondagen!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.