Speltips: Jakub Kosowski ska leverera

Tjena,

Det blev en fin dag igår som faktiskt kunde ha slutat med jackpott. Vyborny inledde dagen på ett strålande sätt då han slog Akkuzu med 3-1. Precis som jag skrev inför matchen så hade Akkuzu stora problem med Vybornys spelstil och det avgjorde matchen.

Sedan började kaosmatcherna. Först in var Baum mot Mendes. Hela matchen präglades av psykningar och fula knep från Baum. Till sist tror jag faktiskt att han psykade ner sig själv. Han glömde av att spela och fokusera för mycket på allt runt omkring. Jag tror att Baum brände mellan 10-15 setbollar totalt. Hade han tagit någon av dem hade vi nog haft ett annat resultat i denna matchen.

Innan man hade laddat om så var det dags för Sitak mot Hanak. Jag såg från början en Hanak som inte ville spela och bara ville hem. Sitak såg ut att ta vara på läget och vinna på matchen. Hade 10-5 i tredje för att gå upp till 2-1. Då plockar Sitak fram sin gummiarm och förlorar setet efter 6 missade setbollar. Matchen gick till ett avgörande set där spelarna följdes åt till 6-6. Sedan var det dags för Sitaks gummiarm igen och matchen var förlorad.

Idag har vi en ny Challenger att kika på. 2 spelare som jag har fått kolla in lite extra då jag inte haft jättekoll på dem innan. Jag har hittat ett par spelvärda alternativ.

---------

Challenger Ochsenhausen
Jakub Kosowski - Aliaksandr Khanin
Spel: Kosowski -1.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 5/10U

Kosowski är likt Sitak en spelare jag alltid har gillat. Brukar inte vika ner sig utan ger allt från start till slut. Han har en fin teknik över hela bordet och är svår att slå igenom. Inledde dagen med att slå sin landsman Bankosz med klara 3-0. Han såg tillfreds ut och hade en fin träff på bollen.

Khanin har jag inte sett så mycket tidigare. Har dock suttit och kollat klipp ett par timmar och nu även första matchen. I första matchen mötte han Kopanyi, en match jag på förhand trodde han skulle vinna enkelt. Han såg dock inte alls så bra ut som jag sett i klipp. Kopanyi är en usel spelare men Khanin såg inte ett dugg bättre ut och förlorade matchen med 3-2.

Jag tycker att Khanin har en sämre forehand helt utan fart. Väldigt svårt att vinna mot bättre spelare om du inte kan dra igenom på forehandsidan. I backhand ser han stabilare ut och kan nog mäta sig med Kosowski.

Kosowski drar ofta forehanden mot den andres forehandsida eftersom han vill ha loop mot loop. Fortsätter han att göra det i denna match så ska matchen vara över ganska snart. Det Khanin visade upp i första matchen gjorde inte mig det minsta rädd.

Enda frågetecknet i denna matchen är att jag fick reda på från en kontakt att Khanin ofta höjer sig mot bättre spelare. Det tar jag dock som ett litet frågetecken då jag anser att Khanin inte kan höja sig så mycket från en match till en annan.

--------------

Challenger Ochsenhausen
DUBBEL
Jakub Kosowski - Aliaksandr Khanin (1) @ 1.35
Petr David - Michal Bankosz (1) @ 1.22
Totalt Odds: 1.65
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U

Reken mellan Kosowski och Khanin har ni i texten ovanför.

Petr David är allt som oftast en spelare som går runt i gruppspelet. Han brukar vinna mot spelare där han är favorit. David är svårspelad då han är vänsterhänt med en fin forehand som han lever mycket på. I backhand så "rullar" han inte så mycket utan spelar mycket med backhandtryck.

Bankosz har jag inte sett mycket utav. Det jag sett på klipp och i första matchen är att det är en spelare som är bra på att hålla bollen på bordet. Han har dock inte riktigt trycket i slagen för att avgöra bollen mot bättre spelare. Han förlorade mot Kosowski med 3-0. Kosowski håller ungefär samma nivå som Petr David om man ska göra det enkelt.

Jag tror att Bankosz passar David väldigt bra då han kommer kunna spela sitt spel och jobba mycket med forehand. Bankosz kommer hamna mycket i försvarsställning och därifrån blir det svårt att slå David. Finns 4 bra spelare i denna Challengern och David vet att denna matchen är ett måste att vinna för att gå vidare och kunna placera sig bra inför ett slutspel.

Bra dubbel på förhand som jag tror mycket på.

-------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.