Speltips: Rakov till semifinal?

Tjena,

Igår var det verkligen full fart. Satt med 4 skärmar samtidigt och hann knappt med att följa allt. Det är ingen vanlig syn för en bordtennisbettare då utbudet brukar vara magert. Vi kunde summera dagen med 2 vinster och 2 förluster och det blev totalt en liten vinst.

Det jag fortfarande inte kan släppa är Sitaks förlust mot Bluhm. 2.85 var verkligen kanonbra och jag skulle nog gått in ännu tuffare här. Sitak spelade verkligen tokdåligt matchen igenom och hade inte alls samma kämparglöd som han alltid har annars. Spelarna följdes dock åt och Sitak hade 2 matchbollar i avgörande set. Tyvärr kom den fruktade gummiarmen fram och Sitak förlorade 4 raka bollar och matchen med 12-10 i avgörande.

Idag spelas kvartsfinalerna i OS och vi har den avslutande dagen i veckans första Challenger.

----------

Challenger Ochsenhausen
Valerij Rakov - Bjorn Baum
Spel: Valerij Rakov @ 2.25
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Rakov är nog en av dem som spelar mest Challenger av alla. Han lyckas dock aldrig utan placerar sig alltid i botten. Denna gång ser det dock annorlunda ut. Startfältet är ett av de sämre i år och jag tycker det bara är 3 spelare som håller en högre nivå. Det bäddar för en av de andra fem att nå en semifinalplats.

Det kommer stå mellan Rakov och Sitak om vem som tar den sista platsen. Båda står just nu på 2-4. Sitak möter Kadlcek i sista matchen där han är favorit. Rakov måste således vinna matchen mot Baum för att ha den minsta chans.

Rakov inledde Challengern med att förlora mot Sitak med 3-0. En förlust som kan bli väldigt kostsam. Han hade inte alls vaknat till liv då. Sedan kom han dock igång och lyckades ta 2 fina vinster igår. Idag inledde han dagen med att pressa Vostes rejält. Han spelade riktigt fin bordtennis och verkar ha hittat formen lagom till avslutningen här.

Jag har alltid gillat Rakov. Han har en fin teknik men har inte riktigt kraften för att avgöra bollen. Är dock väldigt säker och kan stressa vissa motståndarna eftersom han är bra på att hålla bollen på bordet.

Baum följde jag på nära håll igår. Är väldigt besviken över att jag inte spelade emot honom i fler matcher under gårdagen då han stod som alldeles för stor favorit i flera matcher. Han står just nu på 1-5 och är därmed utslagen. Han slår bort sig mycket och har ingen säkerhet alls i sitt spel. Han försöker ta bollen väldigt tidigt och på så sätt stressa motståndaren. Den enda han stressar är sig själv.

Jag tror att Rakov med sitt lugn kommer ha en bra chans att knipa denna matchen. Baum får svårt att hålla en så hög säkerhet under fem set. Att sedan Rakov har allt att spela för gentemot Baum som bara har äran talar också för spelet.

Matchen startar 12.20, alltså om cirka 35-40 min.

---------

Jag har ett spel i OS som jag sitter och funderar lite över. Kommer det något där så får ni ha koll på twitter.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.