Speltips: Fina odds på små ligor

Förra inlägget slutade med 2 vinster och en förlust, därmed +3.2 units. Även här känner jag mig rånad på spelet vi förlorade, då man förlorade på övertid med 19-17. Man får hoppas på att marginalerna går i vår favör i framtiden. Men men, plus som plus. Under Augusti kommer det spelas många småturneringar för tier2 och tier3-lag och här kommer det att finnas värde. Idag tycker jag mig ha hittat värde genom att spela emot ArchAngels igen.

Spel: ENCE vs ArchAngels - ENCE -4.5 rundor.

Bolag: Pinnaclesports

Odds: 2.020

Insats: 4/5 units.

Spelstopp: 18:00 (2016-08-05).

Liga: ASUS ROG Summer

Precis som förra inlägget måste jag ge samma motiveringen även här. ArchAngels är ett överskattad lag, man vann många matcher man inte borde i början av lagets karriär. Det är precis som det är i allsvenskan ibland, nykomlingarna vinner matcher på grund av att de har en enorm vilja att vinna och gör precis allt för att göra det. Nu har man inte tre förluster irad, utan fyra förluster irad och de är fortfarande överskattade i bolagens ögon. Utöver detta så är detta ArchAngels första LAN och då brukar nya lag generellt inte prestera så särskillt bra. Jag tror inte att det ska vara något problem för ENCE att vinna detta, oavsett map, men jag kommer gå igenom draften ändå.

DRAFT:

ArchAngels bannar Train.

ENCE bannar Overpass.

ArchAngels bannar Nuke.

ENCE bannar Cobblestone.

ArchAngels bannar Dust2.

ENCE bannar Cache.

Mapen blir: Mirage.

Mirage är en karta som är riktigt bra för ENCE och som ska vara en av ArchAngels bästa maps. Dock så lyckades ArchAngels för två dagar sen inte ens ta 10 rundor mot Epiphany Bolt, ett lag som är mycket sämre än ENCE. Det här känns som ett självklart spel för mig och jag tvekar inte en sekund att investera 4 units här. Lycka till vid rygg!

Ge gärna feedback på blogginläggets struktur eller fråga frågor kring spelen på min Twitter: @LuddeBets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt