Speltips: Evgueni Chtchetinine

Tjena,

Gårdagen som började så fantastiskt slutade i total katastrof. Jag skulle nöjt mig efter den fina starten men hittade spelvärde i de flesta matcher. I efterhand var det nog lite av en minitilt.

Dagens första rek satt väldigt skönt då Horejsi lyckades vända ett 0-2 underläge till seger med 3-2. Finns inget som är skönare när spelaren man rekat är totalt uträknad och lyckas vända till vinst.

Jag tänker inte dra ut på det idag utan går direkt på mina tankar för dagen.

-----------------

Challenger Ochsenhausen
Evgueni Chtchetinine - Miroslav Horejsi
Spel: Evgueni Chtchetinine @ 1.50
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U

Så här skrev jag om deras senaste möte när jag spelade på Horejsi:

"Chtchetinine är inte samma spelare som förr. Lägger en del matcher i gruppspelet för att sedan plocka fram vapnet lagom till slutspelet. Tror nästan det kan vara en taktik av honom för att ge de möjliga motståndarna i ett slutspel ett litet hopp. Ett hopp som bara varar fram till slutspelet då han slukar dem.

Han blir inte heller yngre med åren vilket gör att matcherna sliter på honom på ett helt annat sätt. Dumt att ta ut sig för mycket i gruppen och istället vänta till slutspelet där de större pengarna finns. Jag tror säkert att han kämpar men det där lilla sista finns inte riktigt längre - taktik eller inte. Hans deff brukar ofta funka bättre ju längre tävlingen lider. Tränar nog inte jättemycket och behöver därför få ett par matcher innan den sitter så som han vill. Nu möter han Horejsi i andra matchen redan. I första får han inget motstånd vilket gör att han inte kommer hinna "träna" upp deffen tillräckligt mycket.

Horejsi, mannen med shortsen uppdragna till öronen, blir man aldrig klok på. Kämpar alltid men blandar och ger väldigt mycket. Ingen spelare att lägga slantarna på i skarpa lägen. I gruppspelet gillar han dock att slå ur underläge, även om jag inte tycker att han gör det här. Spelarna har mötts flera gånger och känner varandra väl. Horesji har inga problem med Chtchetinines deff och har en taktik redo.

Får en riktig värdemätare i första matchen mot Vrablik vilket gör att han kommer in till denna matchen uppvärmd och redo att köra från start. Tror starten kan bli avgörande här och därför är det viktigt att de kommer med olika förutsättningar. Är Horejsi på hugget så ska han kunna plocka första och sedan ha en fin väg mot matchen. Chtchetinine ska väl ses som en liten favorit här men absolut inte så stor som oddsen visar."

Allt det fick jag äta upp då. Chtchetinine hade precis hittat toppformen igen och såg riktigt bra ut då. Allt som oftast när jag spelar emot Chtchetinine så är han grym.

Horejsi har haft problem med sin forehand det sista. Han missar mycket enkelt och har en högre felprocent än vanligt. Ska han vinna här måste han minska den felprocenten rejält och jag har svårt att se att han kan göra det från en match till en annan.

Chtchetinine gnuggar på som han alltid gjort. Ser som sagt ut att ha hittat sin fina form igen. Stabil defensivt och det offensiva vapnet blir allt stabilare. Går in till denna matchen med 2 matcher i kroppen vilket betyder att deffen är rejält uppvärmd. För ett par månader sedan hade vi högst fått 1.30 på Chtchetinine men efter att ha tappat formen så har oddset ökat den sista tiden. Bolagen har inte fått med sig att Chtchetinines form är bättre nu och 1.50 är ett helt okej odds att spela.

-----------

Det lär inte bli några mer spel idag men håll alltid koll på twitter.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.