Speltips: Demeter vill ta revansch

Tjena,

Gårdagen gjorde ingen glad. Stolpe ut i flera matcher samtidigt som jag sökte högoddsarna vilket ibland slutar med fiasko. Ingen fara på taket dock då minusdagar alltid dyker upp då och då.

Dagens spel har börjat kanon med Chtchetinine som gjorde jobbet mot Kadlcek och vann i 3 raka set. Nyligen så krossade Bluhm sin landsman Muhlbach med 3-0 och den satt riktigt fint till 3 gånger pengarna.

Finns en del spännande matcher som jag är sugen på idag. Här kommer mina speltankar för dagen:

------

Challenger Ochsenhausen
Hermann Muhlbach - Lehel Demeter
Spel: Lehel Demeter @ 1.75
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Muhlbach var längesedan jag såg nu. Satt och kollade videoklipp i ett par timmar igår. När jag sedan såg inslagningen mot Bluhm så bestämde jag mig för att spela emot honom mot Bluhm. Han hade oerhörda problem med att dra mot underskruv och tappade lätt tålamodet. Skönt att man kan göra en analys som stämmer efter bara en inslagning.

Muhlbach lägger mycket energi på sin serve med ett högt uppkast och variation i skruv. Jag tycker nästan det känns som att han lägger för mycket energi där och förlorar i spelstyrka på grund av att han ofta kommer fel till bollen efter serve. Jag upplever också att han inte får ut så mycket av sin serve som han borde få när han lägger ner sådant jobb på den.

Han gillar att spela med extremt mycket skruv vilket kan ställa till det för motståndare som är skruvkänsliga. Han har dock svårt när spelet blir öppet och skruven blir fart istället. Känns som han blir stressad och ofta slår bort sig då.

Lehel Demeter har jag bra koll på. Spelar ofta Challenger och brukar göra det bra. I förra Challengern upplevde jag nog den första formsvackan på Demeter och han såg inte alls ut att vara i slag. Idag verkade han dock vara tillbaka då han slog sin landsman Gerold i första matchen. Kändes som att han hade hittat sin träff igen och att självförtroendet inte var allt för sargat.

Demeter ville gärna spela om bollen och är stark från både forehand och backhand. Servar ofta överskruv vilket gör att det blir spel om bollen direkt. Han är inte direkt förtjust i det låsta spelet utan vill gärna ha ett öppet spel så att det blir spel om bollen.

Om Demeter lyckas öppna upp Muhlbach så att det blir spel om varje boll så tror jag det blir väldigt svårt för Muhlbach att hävda sig i denna matchen. Demeter ska ha en högre spelstyrka i det öppna spelet och jag tror att Muhlbach gick ner sig lite efter förlusten mot Bluhm. Demeter verkar också vara ute efter revansch efter den bittra sortin i förra Challengern.

---------

Jag har ett spel till som jag sitter och funderar lite över. Det skickas ut på twitter om det blir aktuellt med spel där. Ha en fortsatt fin dag!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.