Speltips: Huzjak får fortsatt förtroende

Tjena,

Vilken magisk dag det blev. Huzjak gjorde rent hus och vi bugar och bockar åt honom. Han inledde dagen med att sopa banan med Alvaro Robles. Robles hade inte en susning i något av seten. Josip Huzjak gjorde nog en av sitt livs matcher skulle jag påstå. Rörde sig som en kalv på grönbete samtidigt som hans offensiv var magisk. Att han sedan var felfri defensivt skadade absolut inte. Jag vet inte alls var han har gjort under sommaren men han måste ha laddat bollmaskinen och pumpat forehand på forehand. Svårt att tro då hans mage blir större för varje vecka, speciellt på sommaren.

I den andra matchen mot Ollivier där vi nöp han till hela 5.09(!) så var han inte med riktigt i starten. Förlorade första set och då såg det riktigt dystert ut. Den gode Huzjak ger dock aldrig upp och kom fint tillbaka i matchen. Han tog andra set och fortsatte sedan mala på. När vi summerade matchen så hade Huzjak vunnit med 3-1 i set.

För ca en månad sedan drog vi också in en storvinst på Huzjak då han besegrade Konecny till hela 7.5 gånger pengarna. Jag hoppas bolagen fortsatt är generösa med oddsen på Huzjak. Nu tar vi en titt på morgondagens matcher:

----------------

Challenger Ochsenhausen
Florian Bluhm - Josip Huzjak
Spel: Josip Huzjak @ 1.80
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Florian Bluhm är en otroligt svårbedömd man. Varvar fina prestationer med riktiga nybörjarmatcher. Är en defensivspelare som är okej offensivt. Har dock en tendens att spela alldeles för offensivt vissa matcher och glömma det han är bra på.

Jag citerar Huzjak från inlägget igår: "Josip Huzjak har ni läst om flera gånger i bloggen tidigare. Är en deff med begränsad förmåga att attackera. När motståndaren backar bak och Huzjak ska smasha har jag vart nära till skratt flera gånger. Han har verkligen ingen teknik överhuvudtaget och bollen kan ibland sitta 10 meter upp i taket.

Det är dock inte hans svagheter vi ska fokusera på. Hans defensiva spel är något helt annat. Inte speciellt bra kanske men så fruktansvärt äckligt att möta. Vet inte exakt vilket material han spelar med men satans vilket skruv han får i deffen. Motståndarna står ofta som lamslagna på andra sidan om de inte har mött honom innan."

Jag ska påpeka att idag var Huzjak som en annan människa. Den dåliga offensiven som jag skrivit om tidigare såg man ingenting av idag. Han brukar nog ha en felprocent på nästan 80% offensivt medans han idag knappt missa en enda forehand. Så kul att se att träning ger färdighet.

Dessa spelare har aldrig mötts tidigare vilket som jag skrivit om innan talar för Huzjak. Oerhört svårt att läsa av honom under så få set för motståndaren. Sedan kommer matchen bli extremt konstig eftersom Bluhm också är deff. Jag tror dock att Bluhm aldrig kommer ha tålamodet att stå och deffa boll in och boll ut. Han kommer antagligen försöka gå på offensiven och det ska tala till Huzjaks fördel. Jag tror även att Bluhm kommer få stora problem om Huzjak får tillbaka bollen med mycket skruv. Även om Bluhm är deff och borde ha koll på skruven så ser han ofta skruvkänslig ut. Han läser ofta servar fel och skickar dom två meter ut och det borde betyda att Huzjaks extrema skruv bådar problem för Bluhm.

-------------

Jag har 2 spel till som jag funderar starkt på. Jag avvaktar dock bägge två då jag vill se vilka som har chansen att gå vidare efter första omgången imorgon.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.