Speltips: Huzjak kan skrälla

Tjena,

Har haft 5 dagar ledigt eftersom förra veckans Challenger avslutades av damerna. Där har jag ingen riktig koll och valde att avstå. Jag behövde verkligen de 5 dagarna för att ladda om batterierna för augusti. Juli blev en godkänd månad där vi slutade på plus:

JULI
SPEL: 65
ROI: 105.3%
NETTO: +13.94U

TOTALT:
SPEL: 113
ROI: 111.96%
NETTO: +51.89U

En väldigt bra start och jag hoppas vi kan fortsätta mata på med fina månader året ut. Allt handlar om tålamod och tid. Kunskapen och filosofin vet jag finns där.

Ny vecka och en ny Challenger. Måndag-tisdag spelas den första och som vanligt är det en lång måndag vi har framför oss med matcher från 08.30-22.00. Har rätt bra koll på alla spelare i startfältet men många odds sitter rätt och jag hoppas det klarnar under dagen. Jag har dock hittat 2 fina spel som jag vill sätta tänderna i.

-------

Challenger Ochsenhausen
Alvaro Robles - Josip Huzjak
Spel: Josip Huzjak @ 2.70
Bookie: Pinnacle
Stake: 3/10U

Alvaro Robles deltar här efter att ha missat kvalet till OS. Tror att han är riktigt besviken efter att ha åkt ut där. Han hade fina möjligheter att ta sig vidare men föll på det berömda målsnöret.

Robles är en vänsterhänt spelare med bra serve- och returspel. Lyckas ofta låsa motståndaren och styra bollen dit han vill i och med att han just är vänsterhänt. Vill gärna komma åt med sin forehand som jag anser är starkare än hans backhand.

Josip Huzjak har ni läst om flera gånger i bloggen tidigare. Är en deff med begränsad förmåga att attackera. När motståndaren backar bak och Huzjak ska smasha har jag vart nära till skratt flera gånger. Han har verkligen ingen teknik överhuvudtaget och bollen kan ibland sitta 10 meter upp i taket.

Det är dock inte hans svagheter vi ska fokusera på. Hans defensiva spel är något helt annat. Inte speciellt bra kanske men så fruktansvärt äckligt att möta. Vet inte exakt vilket material han spelar med men satans vilket skruv han får i deffen. Motståndarna står ofta som lamslagna på andra sidan om de inte har mött honom tidigare.

Robles har dock mött Huzjak vid 2 tidigare tillfällen. Vid båda dessa möten har Robles sett minst sagt irriterad ut. Har haft oerhört svårt med Huzjaks defensiva spel och har inte kunnat utnyttja sitt serve- och returspel som han brukar kunna. På förhand kan man tro att Robles borde vara bra mot deff när man ser han spela. När han möter tex Chtchetinine så blir det ett helt annat spel där han kommer in i en rytm. Men mot Hujzak får han aldrig någon rytm vilket betyder att spelet blir väldigt ryckigt.

Tufft för Robles att gå in mot Huzjak i första matchen en måndag morgon här. Jag hoppas verkligen Huzjak är på tårna här och är med från start. Jag tycker han borde ha en större chans än vad oddsen indikerar här.

--------

Challenger Ochsenhausen
Josip Huzjak - Brice Ollivier
Spel: Josip Huzjak @ 5.09
Bookie: Pinnacle
Stake: 2/10U

Jag väljer att klistra in det jag skrev om Huzjak i föregående rek här: "Josip Huzjak har ni läst om flera gånger i bloggen tidigare. Är en deff med begränsad förmåga att attackera. När motståndaren backar bak och Huzjak ska smasha har jag vart nära till skratt flera gånger. Han har verkligen ingen teknik överhuvudtaget och bollen kan ibland sitta 10 meter upp i taket.

Det är dock inte hans svagheter vi ska fokusera på. Hans defensiva spel är något helt annat. Inte speciellt bra kanske men så fruktansvärt äckligt att möta. Vet inte exakt vilket material han spelar med men satans vilket skruv han får i deffen. Motståndarna står ofta som lamslagna på andra sidan om de inte har mött honom innan."

Brice Ollivier är rätt lik Robles i spelsättet. Lite sämre serve- och returspel men med en bättre forehand som han kan vinkla åt alla möjliga håll. Jag upplever honom dock som väldigt ojämn och han blandar extremt bra matcher med riktiga magplask. Ofta känns det som att han bestämt sig innan match om han ska kämpa eller inte.

Jag såg Ollivier för ett par veckor sedan när han mötte Chtchetinine, som också är en deff likt Huzjak. Då hade Ollivier grova problem med deffen. Han kom aldrig riktigt in i det utan lyckades dra in någon boll men när han sedan fick tillbaka den gick den oftast i nät. Upplevde hans träff på bollen som väldigt tjock vilket är svårt om du ska spela mot en deff.

Detta blir deras första möte mot varandra. Det talar helt klart för Huzjak. Har sett många stjärnor gå in och förlora mot Huzjak. Han har ett så säreget spel att det blir svårt hur bra du än är. Är du inte heller förberedd på vad som väntar så kan det bli en riktigt kalldusch. Många spelare förlorar första mötet mot honom för att sedan lära sig och krossa honom nästa gång.

Detta är helt klar en chansning. Jag kan dock inte avstå pga Olliviers tidigare matcher mot deff och att detta är deras första möte mot varandra.

----------

Tiden får utvisa om det dyker upp något mer spel på twitter idag. Nu jobbar vi in högoddsarna!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.