Speltips: GODSENT till LAN

Gårdagens spel var båda värde i trots att endast ett spel satte. Tyvärr lyckas inte Pride vinna från 11-4 i halvtid utan förlorar med 14-16 och efter det är de på tilt på andra mapen. Tråkigt att inte få drömstarten här på 1x2 men det är sånt som händer. Ny dag, nya möjligheter. Idag har jag valt att spela mot Kinguin igen när de nu möter GODSENT.

Spel: GODSENT

Bolag: Pinnacle

Odds: 1.69

Insats: 4/5 units.

Spelstopp: 21:00 (2016-07-26).

Liga: CS:GO SL i-League Qualifier.

Den enda anledningen i mitt huvud till varför oddsen ser ut som de gör är för att GODSENT har haft stora problem att slå Kinguin. I inbördes möten så står det 16-4 till Kinguin och ofta har Kinguin vunnit med stora siffror. Problemet med GODSENT är att de inte spelar så många events så det är svårt att säga om de är lika bra som de var på Dreamhack Zowie. Hade jag själv satt oddsen hade jag satt 1.30 på GODSENT då de såg bra ut mot Penta igår och har lyckats kvala till LAN i alla events de försökt.

Utöver det så har Kinguin inte sett alltför heta ut under den senaste tiden då man spelat 1-1 mot lag som Pride, Playzone och AGG. I alla dessa matcher har det varit små marginaler som gjort att de lyckats vinna kartorna. Man vann igår mot Pride med 16-14 och den matchen borde de inte ens vunnit.

När det kommer till spelarna individuellt så är det svårt att argumentera för att GODSENT är mycket bättre (då man inbördes ligger under med 16-4) men jag kan definitivt säga att Pronax är en mycket bättre ingame leader än vad alla i Kinguin skulle vara tillsammans.

DRAFT:

När det kommer till draften tror jag den kommer se ut på följande sett:

GODSENT vill helst spela Mirage, Cache, Cobblestone och Train men kan även spela Overpass. Man vill alltså undvika Dust2 och Nuke.

Kinguin vill helst spela Cache, Mirage och Train men kan även spela Overpass (och möjligtvis Nuke). Man vill alltså undvika Dust 2 och Cobblestone.

Jag tror därför att BAN/PICK-phasen kommer så ut såhär:

GODSENT bannar Dust2.

Kinguin bannar Cobblestone.

GODSENT bannar Nuke.

Kinguin bannar Overpass.

GODSENT pickar Train.

Kinguin pickar Cache.

Tredje map: Mirage.

Man avslutar alltså på maps som båda är komfortabla med, jag tror att Pronax kommer göra skillnaden. Han kan göra hur mycket research som helst på Kinguin medan Kinguin knappt kan göra något research på dem, eftersom de inte spelat officiella event sedan Dreamhack Zowie.

Ge gärna feedback på blogginläggets struktur eller fråga frågor kring spelen på min Twitter: @LuddeBets






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt