Speltips: Rafflande avslutning

God kväll,

Sitter och svettas som en gris just nu, sommaren är äntligen här! Människor är ute och roar sig och staden är full av liv. Att sedan Pokemon GO trenden inverkar på det tänker jag inte uttala mig om.

Det blev en hygglig dag resultatmässigt idag. 2 vinster och 1 förlust. Ska vi ta några snabba notiser över det hela så låter det väl såhär:

- I dubbeln så gjorde David jobbet mot Simoncik. Det har aldrig vart så jämnt dem emellan som i denna match. Simoncik hade verkligen sin chans men Davids tidigare vinster mot honom bäddade nog för segern när det drog ihop sig.

- Chtchetinine som bara skulle ta hem dubbeln ville tyvärr annat. Inte alls spelsugen och han såg läskigt dåligt ut. Tänker inte kommentera den mer än så.

- i Chtchetinines match mot Kosowski så spelade han riktigt bra. Bra rörlighet i djupled och en offensiv som var påslagen när tillfälle gavs. Kosowski gjorde en fin match men här plockade Chtchetinine verkligen fram sina bästa vapen.

- Happek är nog en av de sämsta spelarna Challengern har skådat. Jag kände ändå ett visst hopp pga Simonciks höga felprocent och slarv. Skönt att man ibland läser en match rätt. Trots Happeks bedrövliga spel så gav Simoncik i stort sett bort ett set och vi tackade och tog emot.

Imorgon är det dags för den avslutande dagen på veckans Challenger. Väldigt svåra matcher då vissa spelare är utslagna och andra redan vidare. Jag håller mig lugn med spelen och nöjer mig med en dubbel som bara ska sitta om inställningen är den rätta.

-------------

Challenger Ochsenhausen
DUBBEL
Josef Simoncik - Evgueni Chtchetinine (2) @ 1.35
Josef Simoncik - Brice Ollivier (2) @ 1.37
Totalt Odds: 1.85
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U

Chtchetinine gjorde en riktig plattmatch mot Vrablik i eftermiddags. Han står ändå på 4-1 inför sista dagen. Har hittat spelet igen och när han också har fått igång sin offensiv en aning så är han riktigt svårslagen. Mot Vrablik var det något som var lurt och jag tror inte han gör en sådan match till. Har 4-0 på Simoncik totalt i Challenger och det var egentligen i senaste mötet Simoncik var närmast då han föll 3-2. Resterande 3 matcher har vart enkla 3-0 segrar för Chtchetinine.

Challengern går nu in på sista dagen och Simoncik spelar nu matcher för 5e dagen i rad. Då är det inte speciellt kul att gå in att möta en deff som bara blir bättre för varje match som går. Han kommer att få slita ont här och när han vanligtvis har stora problem med defensiva spelare så talar verkligen inget för honom här. Han kan dra okej mot deff men när han har den höga felprocent som han faktiskt har så håller det inte en hel match. Chtchetinine vinner bara här om det inte är något lurt i kikarn.

Avslutningsvis så går Simoncik mot Ollivier imorgon. Simoncik kommer vara utslagen vid detta laget. Ollivier däremot kan ha chans att gå vidare om han slår Vrablik imorgon vilket jag inte alls tror är omöjligt. Lite oklara förutsättningar här alltså vilket kan bli ett litet frågetecken. Ollivier slog dock Simoncik med 3-1 i Challengern tidigare i veckan och lär kunna gå på halvfart här för att vinna.

Olliviers bra variationer i spelet ställde till det senast och lär så också göra denna gången. Simoncik får oerhörda problem när bollen inte kommer med samma fart och skruv och ser närmast hjälplös ut. Ändå, är det någon match jag är osäker på i dubbeln så är det den här. Om Ollivier redan är utslagen så har jag tidigare sett honom lägga sig lite väl enkelt. Jag väljer dock att ta den chansen pga att Ollivier antagligen inte kommer våga göra en sådan dålig prestation samtidigt som jag har sett Simoncik skita i det när tåget här gått.

Denna dubbeln ska sitta om inte någon av våra grabbar får för sig att göra något fult. Både Chtchetinine och Ollivier är bättre spelare än Simoncik alla dagar i veckan.

----------

Ha en fin helg så hörs vi snart igen,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.