Speltips: Horejsi ger sig aldrig

God kväll,

Veckans första Challenger är färdigspelad och vi kan summera den med gröna siffror. 2 vinster och 1 förlust idag. Dagen började katastrofalt då Zwickl hade en klar 2-0 ledning mot Shmyrev. Såg hur stabilt ut som helst. Shmyrev spelade dock sig in i matchen samtidigt som Zwickl såg rädd ut för bollen. Shmyrev vände matchen och vann med 3-2.

Efter det så lade jag förtroendet på Shmyrev istället. Dålig start då Ollivier vann första set med 11-3. Shmyrev spelade dock sig in i matchen och tog över mer och mer. Ollivier blev mer och mer frusterad av Shmyrevs sätt att spela. Spelarna följdes åt till ett avgörande set där Shmyrev var den starkare och vann matchen med 3-2.

Kosowski var siste man ut idag. Tyckte att allt talade för honom efter Zwickls magplask mot Shmyrev. Det började bra för Kosowski som vann första set. Zwickl ville dock också vara med i matchen och tog andra. Spelarna vann därefter ett set var och således väntande ett till avgörande set. Kosowski ledde i stora delar men Zwickl vägrade ge upp. Efter att ha bytt matchbollar med varandra så tog Kosowski tag i taktpinnen och bärgade segern med 14-12.

Imorgon är det som brukligt en ny Challenger. Onsdag-fredag denna gång. Flera av spelarna är kvar från förra Challengern. Väljer att vara passiv som vanligt och bilda mig en uppfattning. Har dock hittat ett vettigt spel.

-----------

Challenger Ochsenhausen
Evgueni Chtchetinine - Miroslav Horejsi
Spel: Miroslav Horejsi @ 2.40
Bookie: bwin
Stake: 3/10U

Chtchetinine är inte samma spelare som förr. Lägger en del matcher i gruppspelet för att sedan plocka fram vapnet lagom till slutspelet. Tror nästan det kan vara en taktik av honom för att ge de möjliga motståndarna i ett slutspel ett litet hopp. Ett hopp som bara varar fram till slutspelet då han slukar dem.

Han blir inte heller yngre med åren vilket gör att matcherna sliter på honom på ett helt annat sätt. Dumt att ta ut sig för mycket i gruppen och istället vänta till slutspelet där de större pengarna finns. Jag tror säkert att han kämpar men det där lilla sista finns inte riktigt längre - taktik eller inte. Hans deff brukar ofta funka bättre ju längre tävlingen lider. Tränar nog inte jättemycket och behöver därför få ett par matcher innan den sitter så som han vill. Nu möter han Horejsi i andra matchen redan. I första får han inget motstånd vilket gör att han inte kommer hinna "träna" upp deffen tillräckligt mycket.

Horejsi, mannen med shortsen uppdragna till öronen, blir man aldrig klok på. Kämpar alltid men blandar och ger väldigt mycket. Ingen spelare att lägga slantarna på i skarpa lägen. I gruppspelet gillar han dock att slå ur underläge, även om jag inte tycker att han gör det här. Spelarna har mötts flera gånger och känner varandra väl. Horesji har inga problem med Chtchetinines deff och har en taktik redo.

Får en riktig värdemätare i första matchen mot Vrablik vilket gör att han kommer in till denna matchen uppvärmd och redo att köra från start. Tror starten kan bli avgörande här och därför är det viktigt att de kommer med olika förutsättningar. Är Horejsi på hugget så ska han kunna plocka första och sedan ha en fin väg mot matchen. Chtchetinine ska väl ses som en liten favorit här men absolut inte så stor som oddsen visar.

------------

Kan nästan garantera ett spel till på twitter imorgon. Ha en fortsatt bra kväll!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.