Speltips: Fortsätter med dubblar

God kväll,

En trevlig dag med mycket action under morgonen. Blev väldigt osäker och tyckte marknaden var svår att läsa resten av dagen. Det blev 3 vinster och 1 förlust idag. En bra dag på flera sätt och jag hoppas denna veckan slutar i gröna tecken. Sitter just nu och följer de sista matcherna ikväll samtidigt som jag rekar morgondagens utbud.

Dagen inleddes med Petr David som mötte Simoncik. David infriade förväntningarna och tog en rätt klar 3-1 seger. Låg själv och sov i början på matchen så det är svårt att säga mer. I den andra matchen som skulle fullborda dubbeln möttes Kosowski och Shmyrev. Även där gick Kosowski segrande med 3-1. Kändes rätt stabilt överlag och Shmyrev fortsätter att vara lite trögstartad i början av tävlingarna.

Sedan hade vi Tokic mot Zwickl. Tokic ska vara med i OS och ligger på hårdkörning medans Zwickl tränar sporadiskt. Tokic gjorde jobbet och vann enkelt med 3-0.
Efter det var det dags för dagens plump, Petr David mot Ollivier. Oddset rasade kraftigt och jag drog för stora växlar över det. När matchen väl var igång så kändes det helt fel. David hade dock flera chanser att vinna matchen men förlorade till slut med 3-2, 11-9 i avgörande. Surt men spelet var tyvärr inte värt något bättre öde.

Imorgon är det nya matcher. Svårt som vanligt. Gäller att ha koll på vilka som har chans på att gå vidare,vilka som är klara och vilka som inte har något att spela för. Har hittat en dubbel som ska hitta hem om spelarna i fråga gör sitt jobb.

----------------

Challenger Ochsenhausen
Dubbel
Daniel Zwickl - Maxim Shmyrev (1) @ 1.40
Jakub Kosowski - Josef Simoncik (1) @ 1.25
Totalt Odds: 1.75
Bookie: Betsafe
Stake: 5/10U

Zwickl inledde dagen lite darrigt men såg sedan riktigt fin ut. Bra kontroll i slagen och riktigt safe. Såg väldigt svår ut att slå igenom. Spelar väldigt sporadiskt för tillfället men såg extremt spelsugen ut idag. Ska han vara med och slåss om semifinalplatserna så är denna matchen ett måste.

Shmyrev spelar som vanligt upp sig ju längre dagen går. Är väldigt imponerad av honom. Har en annorlunda teknik men lyckas hänga med bra även mot toppspelare. Starkt av en spelare som vanligtvis inte spelar med gummi. Imorgon tror jag vi kommer få se en seg Shmyrev med en aning träningsvärk. Lång dag för honom idag och han är inte purung längre. Har mycket att spela för men tror att han får en tuff start och att det blir svårt att hämta in.

I den andra matchen litar vi återigen på Kosowski. Ser het ut och jag gillar verkligen hans spelstil. Rena slag och bra rörelse. Har en match kvar i skrivande stund men lär i vilket fall ha en bra möjlighet att ta sig till semifinal. Simoncik borde passa hans spelstil bra då det kommer bli mycket öppet spel.

Simoncik hade föga förvånande ett tuff dag idag. 0-5 i baken och lär inte vara jättetaggad inför morgondagen. Kan blixtra till emellanåt men tror aldrig han klara att hålla uppe nivån under en hel match mot Kosowski. Lär bli mycket chansslående matchen igenom från honom och på det sättet vinner han aldrig tre set mot Kosowski.

------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.