God kväll,

Hoppas ni har haft en fin helg med mycket fotboll och golf på agendan. Själv har jag haft fullt upp hela helgen och inte kunnat ta del av allt. Vi avslutade förra Challengerveckan på sämsta vis och för första gången sedan starten så slutar vi en vecka på minus. Har grävt ner mig under helgen och är nu redo att ta nya tag.

Har gjort en analys av Challengern som spelas måndag-tisdag. Tyvärr lika svårbedömd som förra veckan. Dock är startfältet vi bjuds på riktigt bra. Det gör det hela svårare då jag tycker det är lättare när startfältet är en aning ojämnt. Om jag ska tippa så kommer vi se dessa spelare i semfinal på tisdag: Petr David, Ollivier, Karakasevic och Tokic. Detta är dock endast en gissning och kan nog ändras redan efter första omgången. Har hittat en dubbel till första omgången annars så tar vi det lugnt med spelen och analyserar efter varje omgång.

----------

Challenger Ochsenhausen
Dubbel
Petr David - Josef Simoncik (1) @ 1.20
Jakub Kosowski - Maxim Shymrev (1) @ 1.42
Totalt Odds: 1.70
Bookie: Betsafe
Stake: 4/10U

Bygger detta spel mycket på tidigare erfarenheter. Har ingen jättekoll på spelarnas träning över sommaren eller nuvarande form. Ibland måste man väga risk kontra vinst vilket jag gör här. Jag litar såpass mycket på "mina" grabbar att jag vågar spela dom här.

Petr David har historiskt sett väldigt lätt för Simoncik. Har vunnit 6 av deras 7 senaste möten i Challengern. Ska David gå vidare till semi i detta startfält så är denna matchen ett måste. Är inte många gånger David under 5 år åkt ur tidigare än så. Är en spelare med vilja som krigar och gråter in många poäng. Har dock sett lite väl tveksam ut i vissa matcher på senare tid. Detta har dock varit när han redan blivit klar för semifinal så jag bedömer den sannolikheten som liten här.

Simoncik blandar och ger mycket. Kommer få otroligt svårt att ta flera matcher här. Har chans mot Shmyrev annars ser det mörkt ut. Jag tror inte heller att han lägger ner någon jätteträning under sommaren utan istället gärna njuter av livets goda. Har som sagt haft svårt för David under åren och även speciellt mot vänsterhänta, som David är. Bör vara minst en klass sämre här.

I den andra matchen möter Kosowski den mystiske ryssen Shmyrev. Som jag tidigare skrivit så spelar Shmyrev vanligtvis en annan sport, Ping Pong. En sport lik bordtennis dock med den skillnaden att man inte har något gummi på racketen.

Shmyrev brukar vara otroligt trögstartad och brukar ofta förlora första matchen för att sedan spela sig in i turneringen. Känns nästan som att han tränar med planka för att sedan komma hit och försöka med vanliga gummin. En lurig spelare, det säger jag inte emot, men jag måste gå på historiken här och tro att han inte är riktigt med från start.

Kosowski är en bra spelare med fin teknik. Tyvärr tycker jag han ofta får svackor i spelet vilket gör att han inte är på toppen av Challengern. Kommer, likt David, att behöva en bra start här för att ha chans på att gå vidare. Spelarna har möts två gånger i år och Kosowski har vunnit båda dessa med 3-0.

Är både David och Kosowski i spelduglig form så ska denna dubbeln ha fin chans att sitta.

-------------

Lång dag i Challengern att vänta imorgon då det är spel 08.30-22.00. Så var redo på twitter för där lär fler spel komma ut under dagen.

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.