Speltips: Premiär för Ungerska NB 1!

Idag drar Ungerska ligan, även kallad NB 1 igång och äntligen är en av mina favoritligor i rullning!

Jag har blicken på matchen Debreceni - Paksi som spelas imorgon. Om det blir spel på matcherna som spelas ikväll kommer dessa på twitter.

Spel: Debreceni ö1.5 @ 2.00
Bookie: Pinnacle
Värdering: 2/5

Spel: Debreceni ö2.5 @ 4.00

Bookie: bet365

Värdering: 1/5 U

Debreceni spelade så sent som i torsdags i Europa League där man föll hemma mot vitryska Torpedo Zhodino. Ett oerhört missvisande resultat om man ser på hur många lägen hemmalaget skapade utan att få in mer än en boll. Redan i 1:a minuten tog man ledningen med 1-0 efter en touch på försvare och då trodde jag att det skulle börja rinna iväg. Men i HT stod det 1-1 och efter FT 1-2 till Torpedo som gjorde segermålet på en riktigt snygg frispark i slutet. Deras ENDA riktiga chans under hela andra halvlek. Går vi tillbaka till första halvlek, så missade Debreceni 2-3 SOLKLARA chanser att göra fler mål. Ett rättvisande resultat hade varit 3-1 i HT. Är ni intresserade av highligts från den matcher så kan ni kika här:

<

>

Nog om den matchen, Debreceni har inför säsongen tappat Sidibé och Bódi vilket är lite tråkigt då jag gillat att se Sidibé i Debrecni-tröjan. Dock är inte dessa tappen så stora då man har ett ganska brett lag. Tisza, Horváth och framförallt Holman finns fortfarande kvar.

Tittar vi på Paksi så hade dem ett okey fjolår där man började riktigt starkt men föll ihop ordentligt mot slutet och slutade 7:a. Paksi är ett lag som nästan alltid slår dem sämre lagen och tar dem poäng man förväntas ta, men orkar sällan stå emot när dem större lagen står på andra sidan planen. Just Debreceni är ett lag man inte alls gillar att möta historiskt sett heller. Att det nu också är bortaplan gynnar dem inte då dem har svårt att prestera bra på resande fot.

På värvningsfronten har man plockat in lite nytt, men inget speciellt. Känslan är att Paksi kommer ha lite svårare i år och träningsmatcherna hittills tyder också på det. Man har sett riktigt jäkla risiga ut och man ska nog vara nöjd om man efter säsongen ligger 7:a, 8:a.

Debreceni må ha Europa League returen i tankarna, men man måste få en bra start i ligan också. Hemmamatch mot ett mediokert Paksi känns som en bra första match att få och om man spelar liknande fotboll som mot Torpedo i torsdags, så kan det rinna iväg.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt