Speltips: Går emot Vostes x2

Tjena,

Sämre resultat idag. Rätt klassiskt egentligen när jag kollar tillbaka på statistiken. Efter en riktigt bra dag brukar jag allt som oftast följa upp det med en sämre. Svårt att helt utesluta dagen eftersom man vill ju spela när det finns värde.

Vyborny mötte Abiodun i dagens första match. Såg så himla bra ut i början utav matchen. Vyborny ledde med ett par bollar och det såg ut som att han hade koll på det hela. Gick upp till 9-7 ledning och jag var påväg att räkna hem första set då Abiodun redan såg hängig ut. Just då vaknade Abiodun till liv och vände setet till vinst. Surt som bara den. Efter det fick vi se en klagande Vyborny medans Abiodun var cool och bara fortsatte nöta på. Sur 3-0 förlust efter den fina starten, allt såg ju så bra ut.

I den andra matchen tog Vostes emot Abiodun. Har inte mycket att säga om det då jag var på resande fot och inte hade tid till den. Det jag har fått höra är dock att Abiodun fortsatte piska på och Vostes ofta hamnade i försvarsställning. En helt annan aggressivitet från Abiodun idag. Väldig svårt att bedöma denna grabb från Nigeria.

Imorgon är det dags för den sista speldagen i veckans Challenger. Hela denna veckan har vart jobbig då det inte funnits några "klara" matcher. Jag söker bara värde och ibland blir inte resultatet därefter. Men värde är värde och ska du vara vinnande tror jag att man måste spela utefter det. Jag ska inte dra ut på det mer utan vi kollar på morgondagens spel:

--------------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Richard Vyborny - Yannick Vostes
Spel: Richard Vyborny @ 2.40
Bookie: bwin
Stake 3/10U

Challenger Ochsenhausen
Yannick Vostes - Gabor Gerold
Spel: Gabor Gerold @ 2.30
Bookie: Betsafe
Stake: 3/10U

Jag valde att skriva dessa spel i samma rek pga att de innefattar varandra till viss del. Jag anser att procentchansen till att Vostes vinner båda dessa matcher är liten. Vinner han den första så är han helt klar för slutspel till exempel.

Vi tittar dock först på Vyborny - Vostes. Finns ett par saker som gör att jag tror på detta spelet:

- Vyborny vann tidigare i veckan med 3-0 mot Vostes.
- Vyborny måste vinna för att ha chans på slutspel. Vostes tål en förlust här.
- Vostes är trögstartad på morgonkvisten.

Dessa tre punkter anser jag är grundläggande till spelet. Om man sedan går djupare in på det så ser man att Vyborny har vunnit 3 av de 4 senaste mötena. Jag anser därför att oddset absolut inte ska stå såhär högt. Bolagen går mycket på Vostes resultat i denna Challengern vilket jag anser är fel. Han är i princip klar för slutspel vilket ofta gör att man hellre laddar inför det än lägger allt krut här. När sedan Vyborny vunnit de 2 senaste mötena med 3-0 så undrar man nästan om det är något lurt. Hoppas vi kan få vinna tillbaka det vi förlorade på Vyborny idag.

-------

Även Gerold måste vinna om han ska ha chans på slutspel imorgon. Kommer bara spela en match imorgon och då brukar det finnas ett extra fokus. Har inte imponerat lika mycket som i senaste Challengern men det beror mycket på att han lever lite på den andras misstag ibland. Nu möter han alltså Vostes som antagligen är helt klar vilket gör att han kan få en lite enklare resa mot en Vostes som tänker på slutspel.

Gerold vann även han senaste mötet mot Vostes. 3-1 skrev siffrorna till tidigare i veckan. Gerold har även pluskvot mot Vostes. Gerolds lugna metodiska spel stressar ofta Vostes som själv inte har något emot att vara på defensiven. Mot Gerold måste han oftast ligga på för att vinna bollarna vilket kanske inte är hans starkaste sida.

Om Gerold fortfarande har chans på slutspel här, vilket han kommer att veta när matchen spelas imorgon, så borde han ha både motivationen och kunskapen till att kunna rubba Vostes.

----------------------------------------

Imorgon kommer jag sitta klistrad framför skärmarna hela dagen och således även på Twitter. Så var med på att det kan dyka upp fler intressanta spel där. Hörs vi inte där så önskar jag er en trevlig helg, så hörs vi igen på söndag kväll!

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.