God kväll,

Vilken magisk dag. Inte bara resultaten utan också responsen jag fått av er läsare. Här satt jag för 2 månader sedan och klickade spel i min ensamhet och jobbade in dom tillsammans med hunden. Hunden har kommit i skymundan för nu är ni i fokus och vilket glädje och motivation ni har spridit. Vi ska väl dock vara ärliga och säga att hade inte resultaten vart fantastiska så hade nog inte följarantalet slagit i taket. Det skiter jag dock i för jag siktar mot stjärnorna och är nöjd om jag kommer halvvägs dit. Men återigen, TACK utan hybris inblandat.

Dagen började fint då Demeter vann i tre raska mot Abiodun, 11-9,11-3,11-5. Skönt att slippa svettas och behöva duscha efter varenda match. Demeter spelade ut hela sitt register samtidigt som Abiodun låg och sov på andra sidan bordet.

I dagens andra matchen tog Vostes emot Hanak. Detta spelet grundades mycket på dagsform. Vostes hade tidigare slagit den gamle vitryssen Chtchetinine med klara 3-0 samtidigt som en sömndrucken Hanak förlorat med 3-1 mot Vyborny. Vostes ledde matchen igenom men spelarna följdes trots det till ett avgörande set. Där var Vostes den starkaste av det två och segrade med 3-2 i set. Om jag inte behövde duscha efter den första matchen så fick jag nu duscha dubbelt om. Fina bolldueller matchen igenom och extremt jämnt.

I den tredje och sista matchen för dagen var det bloggspelets tur. Gerold som sett lite vilsen ut i början på dagen tog emot en ännu mer vilsen Abiodun. Gerold satte ribban direkt och tog en ledning som han sedan aldrig släppte. 3-0 i set och Abiodun har nog en del saker att fundera på efter idag.

Morgondagens matcher då. Riktigt,riktigt svårt ännu en gång. Inga klara matcher utan det gäller att ha det lilla flytet då oddsen ligger hyfsat rätt. Har dock 2 spel som jag måste syna efter dagens spel.

----------------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Bode Abiodun - Richard Vyborny
Spel: Richard Vyborny @ 1.72
Bookie: bet365
Stake: 4/10U

Abiodun såg helt vilsen ut idag, vilket jag hoppas att han gör imorgon också. Svårt med bollträff,fotarbete och motivation. Som jag skrev i gårdagens inlägg så tror jag att han ligger i hårdträning vilket gör att dessa matcher blir lidande. Verkar mentalt vara på helt fel nivå och när inte heller benen vill ta han till rätt plats så blir det svårt.

Vyborny är en riktig krigare som ofta vänder tuffa underlägen. Ser inte mycket ut för världen men går ofta långt på sin annorlunda spelstil. Mycket skruv och märkliga slag utan någon som helst teknik. Det spelar ingen roll då han allt som oftast på något outgrundligt sätt får in varenda boll. Svårt för andra spelare att möta honom då han ofta gör så att motspelaren tappar tempo och rytm.

Dessa två herrar möttes även tidigare i veckan. Då blev det 3-0 till Vyborny mot en Abiodun som stod som ett frågetecken. Enda gången han vakna till liv var när Vyborny gjorde en bra boll och Abiodun hånskrattande sprang fram till Vyborny och körde en high five.

Jag tror att Vyborny sporras av Abioduns loja spelstil och verkligen vill köra över honom. Abiodun såg katastrofal ut idag och jag är mycket tveksam att det ska kunna ändras över natten. Vyborny har en jämn nivå i spelet och ska kunna ha en bra chans även en sämre dag.

---------------------------------------

Challenger Ochsenhausen
Bode Abiodun - Yannick Vostes
Spel: Yannick Vostes @ 1.75
Bookie: bwin
Stake: 5/10U

Behöver inte skriva någon längre presentation om Abiodun här då ni har en i spelet ovanför. Vostes ska vi däremot gå in på. Presterade årets sämsta bordtennis i förra Challengern. Idag vaknade dock den gamle gode Vostes upp igen. Gick in och slog svårspelade Chtchetinine i första matchen, starkt gjort. Sedan slog han som bekant Hanak vilket även det var en bedrift. Han avslutade dagen med att slå slagpåsen Kadlcek med 3-0. Det tyder på styrka då Vostes annars ofta tappar set mot sämre spelare.

Vostes verkar ha hittat sin träff och rörlighet igen. Det gör att han automatiskt hittar drivet i spelet och han jobbar verkligen för att vinna varje boll. Spelarna möttes även i Challengern för ett par dagar sedan. Då vann Abiodun med 3-1. Den matchen kommer jag dock inte ta hänsyn till då Vostes var helt under isen då. Vostes normala spelstil ska passa Aboidun väldigt dåligt. Varierat tempo med en bra serve vilket gör Abiodun frusterad.

Detta spelet känns bra på förhand. Jag hoppas Vyborny hjälper oss lite på traven genom att köra över Abiodun i första matchen. Då kommer han komma till denna matchen med ett rejält sargat självförtroende och Vostes ska ha en mycket bra chans till vinst.

---------------------------------------

Imorgon blir jag väldigt osynlig på twitter. Jag hoppas att ni jobbar in spelen ändå och att vi hörs på bloggen imorgon kväll,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.